Slipknot cânta în premieră în România la Metalhead Meeting: 27 iulie

0
286
afis Slipknot

Pe 27 iulie vă așteptăm la Romexpo în aer liber la a noua ediție a Metalhead Meeting alături de Slipknot. Primele 1.000 de bilete au prețuri la oferta earlybird și se pun în vânzare pe 24 ianuarie la ora 10:30 pe www.iabilet.ro

Slipknot este o formație care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Au scris istorie și continuă să o facă. Bazele formației au fost puse în 1995 de Shawn Crahan, Joey Jordison și Paul Gray.

Dintre aceștia doar Shawn continuă să urce pe scenă alături de trupă. Joey Jordison nu mai face parte din fromație din 2013. Paul Gray în schimb ne-a părăsit mult prea devreme. Artistul a murit în 2010. De-a lungul carierei, Slipknot a fost nominalizată la 10 Premii Grammy.

Aceștia au reușit să și câștige în 2006 cu ‘Before I Forget’, nominalizare pentru Best Metal Performance. În plus, artiștii din Iowa au câștigat de șapte ori Kerrang! Awards, de patru ori Metal Hammer Golden God Awards și de cinci ori Revolver Golden God Awards.

Cele șase albume de studio lansate până în prezent le-au adus 15 Discuri de Platină și 24 de Discuri de Aur. Ca orice formație care a avut un impact major asupra culturii muzicale, Slipknot nu a fost scutită de controverse.
În 2003, doi tineri au dat vina pe versurile piesei ‘Disasterpiece’ pentru o crimă comisă, iar apoi, diferite alte episoade de violență au fost văzute ca fiind influențate de muzica Slipknot. Vorbind despre formațiile care și-au pus amprenta asupra lor, membrii Slipknot au declarat că stilul Slipknot s-a născut și datorită faptului că fiecare muzician în parte a fost influențat de diferiți artiști, de la Jimi Hendrix la Pantera, de la Johnny Cash la Mayhem sau de la Bestie Boys la Cannibal Corpse.

După 25 de ani de activitate, Slipknot și-a câștigat locul în galeria formațiilor legendare ale scenei metal internaționale, iar acum au ajuns la rândul lor să influențeze mii de artiști din întreaga lume.

Despre turneul ‘We Are Not Your Kind’, Corey Taylor a declarat: ‘Ne simțim bine înapoi în Europa și UK. Nu contează de câte ori venim, nu ne săturăm niciodată. Un singur lucru este clar: Publicul este grozav!”

Pe lângă faptul că albumul a ajuns pe prima poziție în UK, Slipknot, care sunt în egală măsură atât un fenomen cultural cât și o formație de succes, a debutat pe prima poziție cu acest nou material în țări precum Statele Unite, Australia, Canada, Japonia, Irlanda și Belgia, dar a ajuns în Top 3 și în Germania, Franța, Norvegia, Italia, Olanda și Noua Zeelandă.

Review-urile pentru album au fost scrise la superlativ de presa din toată lumea, atât cea de specialitate cât și de către cea generală.

Consequence of Sound a numit ‘We Are Not Your Kind’ ca fiind „unul dintre cele mai puternice albume din cariera lor”, iar The Independent l-a comparat cu Iowa, spunând că dinamica acestuia ar putea fi chiar superioară celui de al doilea album al formației.

Biletele au următoarele prețuri:
 
– primele 1000 de bilete:
Psycho – 379 lei
Snuff – 299 lei
Plague – 209 lei
 
– presale:
Psycho – 399 lei
Snuff – 329 lei
Plague – 229 lei
 
– la acces:
Psycho – 430 lei
Snuff – 350 lei
Plague – 250 lei
afis Slipknot
Slipknot

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Se pun în vânzare doar 10.000 de bilete pentru acest show.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiti de un adult posesor de bilet valabil.
Fanii care vin cu copii sub 10 ani trebuie să le proteje acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile. Este recomandat ca participanții să ajungă la concert din timp și nu fix înainte de ultima trupă. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze.

Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
Participanții trebuie să consulte programul final cu 3 zile înainte de eveniment pe metalhead.ro
Accesul cu umbrele este interzis. 

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.