Slăbește ușor și rapid în 7 pași simpli
Victoria Tornegren

7 pași simpli pentru a slăbi ușor și rapid

Cred că nu greșesc când spun că, cel puțin o dată în viață, fiecare dintre noi s-a confruntat cu kg în plus. Pentru că și eu mă număr printre cei care, de-a lungul timpului, au căutat fel și fel de modalități pentru a-și ușura încercările de a da jos câteva kg, am adunat azi 7 cei mai eficienți pași pentru a scăpa de kg în plus.

Iată, așadar, 7 cei mai eficienți pași pentru a slăbi ușor și rapid.

1. Fotografiază. 

Fotografiază tot ce mănânci într-o zi. De ce?! Pentru ca la finalul acesteia să poți vedea ce ai mâncat și să poți compara zilele bune de cele mai puțin bune. Nu de alta, dar de multe ori mâncăm fără să fim cu adevărat atenți la alimentele pe care le consumăm.

Monitorizându-ne zilnic alimentația, vom fi din ce în ce mai tentați să facem alegerile corecte. Pe lângă a fotografia tot ce mănânci, te poți fotografia și pe tine pentru a monitoriza progresul antrenamentelor pe care le faci. (dacă le faci, normal)

2. Fă antrenamente de 5 minute.

Introdu câteva antrenamente scurte de-a lungul zilelor tale. Câteva abdomene în publicitatea de la TV n-au rănit pe nimeni.

3. Nu sări peste micul dejun.

Nu degeaba este numită „cea mai importantă masă a zilei”. Micul dejun este o sursă de energie vitală pentru tot restul zilei tale.

4. Nu mai mânca noaptea.

Organismul tău se va simți mult mai bine dacă vei stabili o oră după care să nu mai mănânci. Dacă nu poți face asta, asigură-te, cel puțin, că nu vei mânca cu mai puțin de două ore înainte să adormi. Mâncatul la ore târzii poate avea și alte efecte pozitive pe lângă slăbit. Citește și: https://www.iqool.ro/7-trucuri-pentru-a-dormi-mai-mult-si-mai-bine/ 

5. „Curăță” frigiderul.

Scapă de alimentele mult prea grase sau de grămada de dulciuri din frigider. Dacă nu le vei vedea de fiecare dată când deschizi frigiderul, nu vei fi așa de tentat/ă să le mănânci.

6. Mănâncă din farfurii mai mici și nu te forța să termini tot dacă simți că ești sătul/ă.

Tendința majorității este de a crede că reprezintă o lipsă de respect să nu mănânci tot din farfurie. Greșit! Dacă simți că ai mâncat suficient, pur și simplu oprește-te. Pentru a fi sigur că mănânci în cantități potrivite și pentru a nu lăsa farfurii imense pline cu resturi de mâncare, alege să mănânci din farfurii mai mici.

7. Aprinde lumânări cu miros dulce.

Nu pot spune că am pus în aplicare acest sfat, însă sunt dornică să aflu dacă funcționează. „Teoria” susține că, dacă vom simți mirosul dulce al lumânărilor, nu vom mai fi atât de tentați să mâncăm ceva dulce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here