SkyHub

Facebook-ul urmează să aibă concurență

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/wp-content/uploads/2016/12/Ionut-Budisteanu1-300x200.jpg SkyHub - platforma care va detrona Facebook-ul

El este Ionuț Buldișteanu, un vâlcean proaspăt întors din SUA cu mari perspective de viitor în privința platformelor de socializare. Creația lui, SkyHub, urmărește să detroneze popularitatea dobândită de Facebook de-a lungul anilor și să revoluționeze user experince-ul printr-o inovație de ultimă oră.

Din diverse surse, ni s-a confirmat că această platformă va fi lansată pe la jumătatea lunii martie, timp în care aceasta este în continuare actualizată. Creatorul ei susține că a primit feedback pozitiv și proiectul în sine va avea un succes garantat.

Platforma SkyHub – conceptul inediat al unui român

Ce este de fapt SkyHub? „Este vorba de o platformă socială ce doreşte să revoluţioneze forumurile de pe internet cu o tehnologie nouă, adaptată la noile tendinţe ale webului”, asta ne-a răspuns Ionuț. Versiunea actualizată prezintă un algoritm special prin care toți utilizatorii vor fi răsplătiți financiar în funcție de impactul conținutului creat de ei. Așadar, cu cât un utilizator scrie un conținut cât mai original, util, eficient, atractiv la public, cu atât el va fi răsplătit mai mult.

Mai mult, utilizatorii platformei sociale SkyHub vor putea să creeze forumuri în funcție de domeniile care îi interesează. Comparând conceptul SkyHub cu cel al Facebook-ului, ajungem la concluzia că cele două rețele de socializare prezintă diferențe, mai ales din ultima perspectiva. Așadar, abordarea SkyHub este diferită de cea de pe Facebook întrucât pe platforma lui Budișteanu utilizatorii urmăresc conținutul care îi interesează.

Ionuț Budișteanu susține că dacă toate merg conform planului, platforma are șanse mari de a deveni populară printre utilizatorii de internet la nivel global. Totul depinde de modul în care întregul proiect este implementat și executat. Nu putem spera decât că tehnologia va fi lansată cu succes și SkyHub va deveni primul produs web creat în România și folosit de zeci de milioane de utilizatori!

Mai jos aveți atașat o prezentare a inventatorului nostru vâlcean, cu mare potențial și ambiție de fier. Ne putem mândri cu oameni ca el!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here