Site-ul wetransfer.com nu este funcțional în România

Ai avut vreodată nevoia de a încărca fișiere mari pe Internet? Dacă răspunsul este da, atunci sunt sigură că ai folosit, măcar o dată, pagina wetransfer.com. Din nefericire, aceasta nu mai funcționează momentan. Cu alte cuvinte, site-ul wetransfer.com nu este funcțional în România la începutul săptămânii.

Ce se întâmplă, de fapt?

Defecțiunile de pe platforma online au apărut în jurul orei 17:30, ora României. Din acel moment, orice persoană care dorește să acceseze pagina este întâmpinată de un mesaj prin care administratorii își cer scuze pentru eventualele inconveniente și prin care dau asigurări că problemele se vor rezolva cât de curând posibil.

Au mai existat probleme cu această pagină?

Da, dar cele de o asemenea avengură nu au fost chiar așa de frecvente. În 2017, wetransfer.com nu a mai funcționat pentru intervale scurte în timpul zilelor de 28 februarie, 10 aprilie și 3 octombrie.

Însă ultima oară când am aflat, pentru o bună perioadă, că site-ul wetransfer.com nu este funcțional în România – dar nici în alte țări – a fost pe data de 23 august. Atunci, pagina nu a mai putut fi folosită pentru o oră și 45 de minute.

Care este situația curentă?

Contul de Twitter al celebrului site asigură și el că totul se va remedia. El îi ține la curent pe utilizatori, în timp real, cu situația propriu zisă a paginii.

Ce alte site-uri pentru încărcarea fișierelor mai pot fi utilizate?

Cât timp site-ul wetransfer.com nu este funcțional în România – și nici în numeroase alte țări – poți folosi următoarele pagini web:

  • https://www.myairbridge.com/eng/ : locul unde poți transfera documente cu o mărime de până la 20 de GB. Ele rămân stocate pentru 3 zile, gratuit.
  • https://www.transfernow.net/en/ : site-ul unde poți transfera gratuit – ori prin e-mail, ori printr-un link special – fișiere de până în 4 GB (sau 5, dacă ai cont). Ele vor rămâne stocate pentru aproximativ 15 zile (sau 21, în caz că dorești să îți faci un cont).
  • https://www.dropsend.com : prin el, se pot trimite fișiere care nu au mai mult de 8 GB.

sursă foto: t3me.com

surse info: europafm.ro, downdetector.com, twitter.com/WeTransfer

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here