Site-ul Fundației Dan Voiculescu, preferat de români pentru educație

Punct ochit, punct lovit în plină pandemie de SARS-COV-2, când educația de înalt nivel a avut de suferit, atât în lume, cât și în România. Site-ul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a fost preferat de românii interesați de acest domeniu vital pentru orice națiune.

Recunoașterea vine din partea portalului trafic.ro, care monitorizează audiența online din România, iar poziția de lider al profilului Învățământ/Educație nu este întâmplătoare.

În această perioadă, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a lansat o serie de programe educaționale, care au cuprins cursuri, webinare și concursuri, adresate copiilor și tinerilor români de pretutindeni, dar și profesorilor. Acestea au fost concepute în așa fel încât să ofere un suport real în creşterea competenţelor digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță.

Site-ul Fundației Dan Voiculescu în topul preferințelor utilizatorilor

“Pentru noi este un lucru îmbucurător faptul că site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro se află pe un loc de top, în preferințele utilizatorilor, în această perioadă în care activitatea tuturor s-a mutat, aproape exclusiv, în mediul online. Deoarece activitatea desfășurată în mediul virtual a devenit cea mai importantă sursă de comunicare, a generat o concurență fără precedent, în mediul online”, a declarat Trisi Cristea, directorul general al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Site-ul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României se află și pe un onorant loc 5, la categoria ONG.

Portalul trafic.ro auditează, în timp real, site-urile înscrise și oferă statistici relevante pentru întreg internetul romanesc. Constituie, astfel, imaginea reprezentativă a acestui mediu.

Comentarii

comentarii