luni, mai 23, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruSite-ul Festivalului Internațional George Enescu este funcțional

Site-ul Festivalului Internațional George Enescu este funcțional

Site-ul Festivalului Internațional George Enescu este funcțional și aduce informații la zi publicului, precum și transmisii live ale concertelor din Festival.

Site-ul Festivalului Enescu este funcțional și aduce informații la zi publicului, precum și transmisii ale concertelor din Festival. Oferă programul complet, disponibilitatea biletelor în timp real, precum și acces la fotografii oficiale de la evenimentele Festivalului.

Site-ul oficial al Festivalului Internațional George Enescu este funcțional și poate fi accesat la adresa www.festivalenescu.ro. Site-ul aduce informații la zi publicului, precum și transmisii live ale concertelor din Festival. Programul complet, disponibilitatea biletelor în timp real, dar și acces la fotografii și imagini oficiale din cadrul Festivalului sunt, de asemenea, disponibile.

Site-ul a devenit funcțional începând de marți, 5 septembrie, timp în care s-au făcut actualizări și verificări suplimentare.

Pe data de 28 august, site-ul Festivalului Enescu a fost preluat de hackeri, în urma unui atac informatic. Atacatorii au solicitat plata unei recompense în schimbul returnării datelor. Organizatorii Festivalului Enescu au refuzat să dea curs solicitării și au demarat acțiuni pentru investigarea situației, recuperarea datelor, restabilirea site-ului într-o formă securizată la un nivel superior și pe un alt server. Au fost sesizate organele legale.

Mirela Frățilă
Sunt studentă la Facultatea de Comunicare si Relații Publice, SNSPA, am 18 ani și iubesc muzica, dansul, plimbările lungi și să-mi petrec timpul cu prietenii. Îmi place sa descopăr oameni și locuri noi, deci îmi doresc să pot călători cât mai mult. Privesc cu optimism spre viitor si sper să realizez tot ce îmi propun.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular