Home Fun & cultură Concerte si muzică Siska va deschide concertul Whitesnake de la București

Siska va deschide concertul Whitesnake de la București

0
Siska va deschide concertul Whitesnake

Whitesnake revin în România pe 1 iulie 2019 la Arenele Romane din București, în cadrul turneului mondial: Flesh & Blood World Tour! În deschidere va urca pe scena Siska, o formație de hard rock înființată în octombrie 2015.

Bazele trupei au fost puse de Mattia Sisca, chitarist care a cântat alături de Blaze Bayley (Iron Maiden – a fost și chitaristul principal pentru turneul său), Jennifer Batten (Michael Jackson), Dennis Stratton (Iron Maiden), Michael Angelo Batio și mulți alții! A susținut concerte în Europa și America de Sud ca headliner și supporting band cu Lunar Explosions și alți artiști internaționali.

Primul clip al trupei, „Sally”, a fost primul filmat de o trupă de rock în „Staglieno Cemetery” din Genova (IT). Locația face parte din patrimoniul UNESCO.

În septembrie 2016, Siska a avut primul turneu în Brazilia alături de Tim Ripper Owens (Judas Priest, Iced Earth, Malmsteen), cântând în cadrul multor show-uri sold out și câștigând inimile rockerilor brazilieni. În cadrul turneului a urcat pe scena unor locații în care mai cântaseră formații ca Europe, Vince Neil (Motley Crue), Megadeth, Skid Row, membrii Guns n’ Roses, membrii Kiss, Epica, Firehouse, Richie Kotzen, Kip Winger, Danger Danger, Angra, Firehouse, Steve Morse, Michael Angelo Batio și mulți alții.

În mai 2018, SISKA a lansat două single-uri: „Nothing left to say” și „Waiting now”. În același timp, SISKA a fost aleasă de legendara formație Skid Row să meargă în turneul european United World Rebellion.

În iulie 2018, trupa a urcat pe scena Metalhead Meeting la Arenele Romane din București, unde a cântat în fața a mii de oameni alături de formații precum Children of Bodom, Sonata Arctica, Epica, Soulfly și multe altele.

Pe 13 iulie 2018, Siska a lansat primul album, „Romantic, Dark and Violent”, prin Big Tuna Records. CD-urile și vinilurile sunt disponibile în principalele magazine de muzică din lume și pe platformele digitale.

Așadar, pe 1 iulie, la Arenele Romane, ne întâlnim cu Whitsnake și Siska într-un show ce se anunță memorabil.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 – lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara și au următoarele prețuri:

  • VIP (cu loc) – 319 lei în earlybird, 349 lei în presale și 370 la intrare + taxe 10 lei;
  • Teren (fără loc, în fața scenei) – 229 lei în earlybird, 259 în presale si 270 la intrare + taxe 10 lei;
  • Acces General (cu loc) – SOLD OUT.

Perioada earlybird este limitată la primele 1500 de bilete.

Exit mobile version