luni, iulie 15, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipSiSC organizează campionat de baschet umanitar!

SiSC organizează campionat de baschet umanitar!

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică-SiSC vă invită sâmbătă, 14 martie, începând cu ora 10:00, la sala de sport Cihoschi-situată pe str. Stanislav Cihoschi nr. 5, pentru a lua parte la campionatul de baschet umanitar, primul eveniment caritabil din cadrul proiectului Academia SpEranței.

Înscrierile se fac online, completând acest formular! Regulamentul concursului vă este pus la dispoziție accesând următorul link. Taxa de participare este de numai 15 lei, iar banii vor fi donați integral casei de copii „Înger Alb”. Dă-le de știre și prietenilor și invită-i să dea joi evenimentului!

Membrii echipei câștigatoare vor primi tricouri semnate de Virgil Stănescu și Angel Santana.

Competiția va fi de tip turneu, fiind formată din două faze:
I. Faza grupelor
II. Faza eliminatorie

afis-editat2
Academia SpEranței este un proiect caritabil bianual organizat de SiSC, ce își propune să ofere un sprijin persoanelor defavorizate, prin organizarea de acțiuni de strângere de fonduri.

Ediția aceasta, echipa Academiei SpEranței își îndreaptă toate eforturile către casa de copii „Înger Alb” din localitatea Măgurele. Centrul are în îngrijire 21 de copii abandonați și nu primește niciun fel de susținere din partea statului.

Alătură-te campaniei noastre și împreună putem aduce o bucurie pe chipul acestor copilași! Pentru mai multe detalii urmăriți pagina noastră de facebook:https://www.facebook.com/academiasperantei.

Gândește cu inima!

Emilia Popa
Emilia Popa
Scrisul nu e o pasiune, e modul prin care eu vorbesc cu cei din jur și mă fac înțeleasă. Îmi înșir gândurile, temerile, ambițiile și nu mă opresc până nu simt că am spus tot ce am avut de spus. Mă scuzaţi, am uitat să mă prezint. Eu sunt pur şi simplu Emi, o buzoiancă minionă, voluntar de profesie și naivă din cale-afară
RELATED ARTICLES

Most Popular