joi, septembrie 28, 2023
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleSingFest, festivalul de muzică electronică autohtonă se întoarce pentru a doua ediție!

SingFest, festivalul de muzică electronică autohtonă se întoarce pentru a doua ediție!

SingFest, festivalul de muzică electronică autohtonă se întoarce pentru a doua ediție pentru publicul din București și proximitatea acestuia. Începând cu vineri, 30 iunie și până duminică, 2 iulie, te poți bucura de 3 zile de festival în aer curat, în comuna Singureni, la doar 30 de km de București. Gândit ca o gură de aer fresh, în natură, dar aproape de tine, SingFest aduce artiști care imbină sunete alternative, cu motive tradiționale și beat-uri pop. Dintre aceștia îi enumerăm pe Suie Paparude, Dubioza Colectiv, The Motans și Subcarpați. Poți vizualiza line-upul integral aici https://singfest.ro/

Conceptul SingFest este de a aduna oameni cu valori similare în natură, într-un sătuc idilic din județul Giurgiu la doar 30 de km de București, pornind de la intenția târgurilor străvechi desfășurate în camp deschis și de la obiceiul focului de tabără, și aduse într-un context actual, accesibil omului modern. În acest cadru, oamenii pot beneficia de toate atracțiile unui festival de muzică electronică, de la line-up-ul autohton care complimentează locația, la activități inspirate din datini străvechi cu un twist modern, precum ceramică digitală și până la clasicele caravane de food&drinks.

Ne dorim ca timp de 3 zile, oamenii care vin la festival să evadeze prin muzica pe care se simt cu adevărat bine și să se bucure de o experiență efervescenă care aduce noul și vechiul într-un tărâm de poveste cu meșteșuguri, muzică, și elemente tradiționale reinterpretate.

Din punct de vedere muzical, festivalul se descrie precum o combinație eclectică care pune în scenă melancolia cântecelor tradiționale românești infuzate cu note de hip-hop, trip-hop, dubstep și dancehall, care este atât de specifică artiștilor est europeni. – spune Gheorghe Piperea, organizatorul festivalului SingFest 2023.

Transportul către festival este facilitat de autobuzele SingFest, care vor pleca către Singureni din fața hotelului Horoscop, din oră în oră. Primul autobuz va pleca din București vineri la la ora 16:00 și ultimul autobuz va pleca din Singureni la ora 1:00. Pentru a vizualiza programul complet intră aici. Biletele pentru SingFest pot fi achiziționate online de pe site-urile partenere sau direct de la fața locului.

Despre SingFest

SingFest s-a născut din iubire pentru natură, vibe-uri pozitive și acte muzicale de excepție.

Promovăm performance-urile care pornesc din tradiții dar găsesc modalități care le duc mai departe. SingFest se dorește un spațiu al frumosului, valorilor autentice, distracției.

Pentru un mâine mai bun.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular