Simple Love Songs (jazz & more cu Gabriela Costa și Alex Man), vineri, 19 februarie, ora 20:00 @Ceainăria La un Ceai

0
167

Gabriela Costa – voce
Alex Man – chitara

Rezervări la 0734 195 395
Suport artist: 25 de lei

… o invitație la o dublă călătorie pe pământ american, într-un melanj elegant și rafinat, plin de bucuria iubirii….

« Muzica braziliană și jazz-ul nord american s-au întâlnit deseori de-a lungul timpului și s-au influentat puternic, așa încât mixtura dintre ele poate fi una fermecatoare. Cum noi le iubim deopotriva pe amândouă, cu bucurie vom “naviga“ printre ritmurile robuste și zgomotoase ale sambei, sau suave și în același timp intense și profunde precum cele ale melancolicei bossa-nova și ale jucăușului choro…Apoi ne vom legăna în pulsația swing-ului și vom aluneca ușor în starea “blues” a unor standarde jazz minunate din anii ’20- ’60, cu sonorități aproape de tradiție și încărcate de multă iubire. Pentru că, vrem să recunoaștem sau nu, tânjim uneori să trăim marea dragoste romantică.Noi o vom cânta.»

Gabriela Costa cântă și creează bijuterii unicat.
Profesoară de geografie ca formație, dar pasionată și de sunete – care pot prinde forma unui cântec, și de culori, texturi, materiale -care se pot transforma într-un obiect ce îți poate face viața mai frumoasă.

“Sunt îndrăgostită de armoniile și ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, calculate parcă, predictibile și totusi mereu surprinzătoare, în care mă regăsesc ca și cum le-aș ști dintr-o altă viață…Dar cânt cu mare drag și muzica noastră românească veche și îmi place să mă cufund în romantismul sau voioșia ei, și uneori în jalea ei sfâșietoare …În jazz e ca în viață – poți să fii oricând surprins și provocat să improvizezi…Ar fi bine să te descurci ! Iar când nu sunt pe scenă sunt foarte fericită la masa mea de lucru, atunci cand imaginatia zboara și mâinile nasc podoabe care vorbesc despre frumusețea unică și misterul femeii.”

www.facebook.com/gabrielacostamusic

www.facebook.com/sagasjewellery

Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky” din Timișoara și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat și activ chitarist de jazz. Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul – este recunoscut și ca un rafinat si generos acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă.
Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate și cu nume cunoscute ale scenei de jazz.În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București.

www.facebook.com/man.alex.188

www.alexman.ro

La sfârșitul concertului participanții vor avea șansa de a câștiga o bijuterie handmade din colecția “Love Guitar Music” – ce cuprinde podoabe pentru femei (GABRIELA COSTA Colection ) si pentru barbați (ALEX MAN Colection), inspirată de sonoritățile chitarei de jazz cântată de Alex (furnizorul de materie prima – corzi, capete de corzi, pene etc.) și lucrate cu bucurie de Gabriela.

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, IQool, Teen Press, Mama pe Toc, Ro Events

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1673020689621092/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.