Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open

Simona Halep a fost eliminată al doilea an la rând, încă din primul tur, la Australian Open. Românca a părăsit Australian Open în turul I, pentru al doilea an consecutiv, după 3-6, 1-6 cu Shelby Rogers (numărul 57 WTA).

Considerată înainte de începerea turneului a patra favorită a competiţiei, Simona Halep a făcut unul dintre cele mai proaste meciuri ale carierei. Românca a luat doar patru game-uri în faţa numărului 57 WTA. Simona Halep a pus această înfrângere pe seama accidentării. La conferința de presă de după meci, aceasta a declarat că a fost învinsă din cauza unei accidentări mai vechi.

„Am avut dureri la genunchi, iar în setul secund îmi era dificil să mă mai mişc, însă ea a meritat să câştige. A fost agresivă şi a lovit foarte puternic mingile. Nu m-am gândit să mă retrag înaintea turneului deoarece nu îmi stă în fire. Însă am încercat, am luat anti-inflamatoare înaintea meciului şi în zilele precedente. Dar când eşti în tensiunea meciului devine mai greu. Am avut dureri insuportabile şi nu am putut să fac ce mi-am dorit. Am durerile de la Singapore. În fiecare zi am avut dureri, dar în perioada de pregătire a fost ok, nu mă durea prea tare. Însă apoi în China, la finalul primului meci, le-am simţit iar. Am avut dureri în fiecare zi”, a declarat Halep la conferinţa de presă.

Monica Niculescu (numărul 32 WTA) a fost eliminată și ea încă din primul tur de la Australian Open, după o înfrângere surprinzătoare în fața rusoaicei Anna Blinkova (numărul 189 WTA), scor 2-6, 6-4, 4-6, într-un meci ce a durat două ore şi 17 minute. Situaţia este similară cu cea a Simonei Halep (4 WTA), Niculescu acuzând dureri mari după meci.

Singura româncă rămasă în competiţie la Australian Open este Sorana Cîrstea (numărul 78 WTA). Românca a trecut de Carla Suarez Navarro, în turul doi al turneului de la Melbourne, scor 7-6, 6-3 și s-a calificat în turul trei.

 sursă info: gsp.ro, evz.ro, sport.ro

 sursă foto: gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here