Știm că vă gândiți deja la vacanță dar, până să vă faceți bagajele, vă mai propunem o ieșire la teatru.

Sâmbătă, 11 iunie, la ora 20.15, vă așteptăm la  spectacolul ȘI VENI BĂRBATUL LA FEMEIE de Semion Zlotnikov, reprezentație care va și încheia stagiunea 2015-2016 a Teatrului de Artă București.

Spectacolul îi are în distribuție pe Mihaela Sîrbu (Dina) şi Lucian Pavel (Victor), iar traducerea și regia sunt semnate de Bogdan Budeş.

Dina și Victor sunt trecuți de patruzeci de ani, divorțați, și fiecare are câte un copil dintr-o fostă căsătorie.

„Trecuți de patruzeci de ani” nu e o vârstă la care viața ia sfârșit. Așa că prietenii lor comuni, Jora și Judith,

încearcă să le vină în ajutor, aranjându-le o întâlnire. Victor se prezintă acasă la Dina, într-o seară ploioasă

de sâmbătă. Dar amândoi au de înfruntat temeri, frustrări și dezamăgiri din trecut. Așa că se apropie unul de celălalt cu o stângăcie plină de candoare, care dă naștere unor replici strălucitoare.

“Și veni bărbatul la femeie” este o comedie înduioșătoare, o privire amuzată asupra unui cuplu care vrea să o ia de la capăt.

„Piesa, o mică bijuterie dramatică, ornată cu elemente de satiră, farsă și capricii romantice, aduce în prim-plan lipsa de comunicare într-un cuplu, oricare ar fi acesta și orice “bagaje” ale vieții ar purta cei doi parteneri. Versiunea oferită în spectacolul Și bărbatul veni la femeie este cea a unui Adam și o Evă din Rusia post-sovietică și devine un turnir actoricesc pentru un duo actoricesc de excepţie.” (Mădălina Dumitrache)

Preţ bilet 31,5 lei/21 lei (studenți/elevi/pensionari)

Bilete online pe www.teatruldearta.ro/bilete și Eventim.ro

Rezervări: 0737.904.932 / rezervari@teatruldearta.ro

Biletele rezervate trebuie achiziționate cu minimum 1 zi înainte de data spectacolului. Valabilitatea rezervării se pierde pentru biletele neridicate până în pre-ziua evenimentului ori în cazul neconfirmării telefonice a acesteia, în ziua spectacolului.

Vă așteptăm cu drag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here