luni, decembrie 4, 2023
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleȘi tu poți fi pe scena „Serile Teatrului Studențesc”!

Și tu poți fi pe scena „Serile Teatrului Studențesc”!

S-a dat startul înscrierilor pentru a XX-a ediție a festivalului Serile Teatrului Studențesc (STS)!

Cine sunt ei? Înainte de toate, sunt Sindicatul Studenților din Cibernetică sau pe scurt SiSC. În anul 1997 au decis să iasă din zona de confort, dar și din domeniul lor de activitate. Împreună cu mai mulți colegi de la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică au dat naștere acestui festival de teatru care a fost crescut de mai multe generații de studenți.

Astăzi sunt în căutarea celor mai bune trupe de teatru, atât de profesioniști, cât și de amatori pentru a străluci pe scena STS-ului în perioada 26 – 30 martie 2018. Dacă faceți parte dintr-o trupă de teatru și vreți să arătați publicului dorința și pasiunea cu care jucați, vă puteți înscrie până la data de 1 martie accesând următorul link: sts.sisc.ro/inscriere. Aveți posibilitatea de a trimite două piese cu mențiunea că se va alege maxim una. Mai multe detalii despre înscriere și regulament găsiți pe site-ul http://sts.sisc.ro/ și pe pagina de Facebook https://facebook.com/sts.sisc/.

„Teatrul te dezvoltă pe tine ca om într-un mod în care nicio altă artă nu poate să facă asta. Personal, îmi place foarte tare că tot timpul când merg la spectacole de teatru trăiesc o experiență pe care nu aș putea să o trăiesc poate în viața mea.”, spune Cezara Petredeanu, membră a trupei de teatru AS, participantă la „Serile Teatrului Studențesc” – ediția a XIX-a.

Sindicatul Studenților din Cibernetică este prima organizație studențească din Academia de Studii Economice. Prin proiectele inițiate încurajează participarea activă a studenților la viața academică, oferind oportunități de învățare și ajutor în carieră (ITFest, Spring IT), cât și activități cu caracter cultural-educativ (Serile Teatrului Studențesc, Academia SpEranței, Dare to Speak).

Tu ce mai aștepți? Aplică acum și dă glas pasiunilor tale! Nu vei regreta această decizie! 🙂

 

Mirela Frățilă
Mirela Frățilă
Sunt studentă la Facultatea de Comunicare si Relații Publice, SNSPA, am 18 ani și iubesc muzica, dansul, plimbările lungi și să-mi petrec timpul cu prietenii. Îmi place sa descopăr oameni și locuri noi, deci îmi doresc să pot călători cât mai mult. Privesc cu optimism spre viitor si sper să realizez tot ce îmi propun.
RELATED ARTICLES

Most Popular