afis deborah de luca

Weekendul acesta, Club Database împreună cu celebra DJ-iță de origine italiană Deborah De Luca, pregătesc nu unul, ci două show-uri spectaculoase pentru împătimiții muzicii techno. Deoarece evenimentul de pe 13 aprilie a fost sold out cu mai bine de 3 săptămâni înainte și cererea pentru bilete a continuat să apară, managementul artistei și conducerea clubului au decis extinderea show-ului și pe data de 14, o premieră absolută atât pentru database cât și pentru artistă, fiind pentru prima dată în cariera acesteia când susține 2 evenimente la rând în aceiași locație.

Deborah De Luca se află în acest moment într-un punct în care ascensiunea sa muzicală este uluitoare, talentul și carisma sa ridicând-o în majoritatea marilor clasamente muzicale. DJ, producător, deținătoare a unui label deja celebru – Sola_mente Records și un fenomen techno care a acaparat scena adiacentă din toate colțurile lumii sunt câteva din puținele atribute bine meritate ale artistei. Prima ei prestație din România a avut loc în urmă cu peste 4 ani și de atunci faima ei a atins noi culmi la fiecare nouă apariție. Stilul său extrem de versatil, o dorință acerbă de evoluție și inventivitatea muzicală sunt atuurile ce o recomandă ca fiind cu siguranță în acest moment în top 5 femei DJ de succes.

Ținând cont de faptul că în acest moment pentru evenimentul de vineri, nu mai există nicio posibilitate de achiziționare de bilete, cei ce își doresc extrem de mult să o asculte pe Deborah De Luca, își pot achiziționa un bilet în avans online: https://bit.ly/2IK2qxy sau de la club până vineri, 13 aprilie. Line-up-ul ideal pentru a doua noapte spectaculoasă este completat de Punu și JUST2, două nume ce nu au nevoie de prezentare în rândul timișorenilor. Muzica bună va fi la ea acasă, voia bună pe măsură, rețeta unei petreceri de succes e completă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here