Operaţie de schimbare a sexului pentru Shiloh Jolie-Pitt

0
938

Ştirea momentului vine de peste hotare. Mai exact din Statele Unite ale Americii. Presa străină susţine că Shiloh, fiica în vârstă de 11 ani a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, nu va mai fi fată pentru multă vreme, deoarece doreşte să apeleze la o operaţie de schimbare a sexului.

Ce este o operaţie de schimbare a sexului?

operaţie de schimbare a sexului
Simbolul transgenerităţii

După cum îi spune şi numele, operaţia de schimbare a sexului este o intervenţie chirurgicală prin care aspectul fizic şi funcţiile sexuale existente sunt schimbate pentru a semăna cu cele ale sexului opus.

Persoanele care apelează la aceasta sunt cunoscute sub titulatura de „transgen”. Sub denumirea menţionată se găsesc şi transsexualii, travestiţii, persoanele intersex, bărbaţii efeminaţi sau femeile cu aspect masculin.

Operaţia de schimbare a sexului poate fi realizată atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Cu toate acestea, statisticile arată că bărbaţii sunt, în general, cei care doresc o asemenea intervenţie. Schimbarea de sex feminin-masculin este însă mult mai complicată şi are şanse de reuşită mult mai mici decât cea opusă.

Shiloh şi operaţia de schimbare a sexului

operaţie de schimbare a sexului
Shiloh în prezent

Se pare că această idee de schimbare a sexului apare încă de la vârste fragede, Shiloh fiind una dintre persoanele care vor să o aplice. Nimic mai simplu, deoarece părinţii săi, Brad Pitt şi Angelina Jolie, o susţin în această iniţiativă care ar urma să îi schimbe viaţa complet.

Ideea operaţiei nu este una recentă; Shiloh şi-a dorit de foarte multă vreme transformarea. Atât hainele, cât şi coafura, trădau adevărata dorinţă a micii vedete.

Se pare că aceasta a început deja să urmeze un tratament medicamentos menit să îi estompeze trăsăturile feminine. În viitor, va avea loc şi operaţia care o va transforma pe Shiloh în John sau Peter. De ce? Pentru că ele reprezintă două dintre posibilele viitoare nume care sunt vehiculate.

Voi ce părere aveţi despre această veste?

surse foto: wikipedia.org, inquisitr.com,

surse info: wikipedia.org, extranews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.