Sherlock Holmes- filmul văzut pe Netflix care m-a captivat total!

0
102
netflix afiș

Ei bine, astăzi o să vă vorbesc despre unul dintre puținele filme de pe Netflix care a reușit să-mi stârnească și să-mi trezească interesul în toată puterea cuvântului. Sherlock Holmes este, în opinia mea, unul dintre cele mai reușite filme din categoria “thriller”  și una dintre cele mai captivante si complexe cărți ale scriitorului Arthur Conan Doyle.

Contrar așteptărilor, filmul văzut pe Netflix se apropie foarte mult de carte, depășind-o chiar prin modul  în care sunt conturate și prezentate personajele, asta venind din ipostaza unuia care a citit cartea, dar a  văzut și filmul. Filmul începe prin a ni-l prezenta pe Sherlock Holmes, protagonistul operei cinematografice, care și-a construit reputația prin prisma unor dezlegări logice a celor mai încâlcite enigme.

Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul și prietenul sau de încredere, Sherlock Holmes a devenit un factor indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazându-se pe puternica capacitate de analiză, sinteză,  deducție și inducție logica, fie pe cale pașnică, fie prin forța pumnului. După un lung șir de crime și acțiuni încărcate de violență,  Holmes si Watson sosesc la timp pentru a o salva pe ultima lui victimă și a-l ucide pe maleficul  Lord Blackwood. Această scenă reprezintă doar o mică parte din expozițiunea filmului care te fascinează și-ti amplifică dorința de a afla urmatoarea scenă.

Sper că v-am stârnit interesul în a afla cât mai multe despre acest film, întrucât veți avea posibilitatea de a învăța o mulțime de lucruri utile, tehnici și diferite analize psihologice utile și bune de aplicat în viața de zi cu zi. Netflix-ul este, pentru mine, cea mai reușită platformă de filme și seriale online și vă sfătuiesc din toată inima să o încercați, mai ales că aveți posibilitatea de testare a acesteia timp de o lună gratuită, iar raportul calitate-preț este unul excepțional.