miercuri, mai 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipShakespeare School: cursuri online de engleza

Shakespeare School: cursuri online de engleza

Cursurile online de limba engleză reprezintă soluția perfectă pentru cursanții de orice vârstă.  La Shakespeare School se învață o limbă de circulație internațională, aceasta fiind o necesitate atât pentru copii, cât și pentru adulți în epoca modernă a globalizării. În plus, acum se poate face acest lucru fără a pierde timp prețios pentru deplasare, beneficiind astfel de flexibilitate, în timp ce țineți pasul cu progresul tehnologic.

Shakespeare School vine în ajutorul oamenilor, preocupat să ofere experiența online a unor cursuri premium de limba engleza pentru copii, adolescenți și adulți, ca urmare a cererii masive primite în ultimele săptămâni, din întreaga țară.

Aceștia au dat startul înscrierilor la cursurile de vară online față în față, care se vor desfășura pe platforma ZOOM, ușor accesibilă și interactivă.
Avantajele cursurilor online de limba engleză de la Shakespeare School:
  •  Oferă șansa de a învăța limba engleză din fața calculatorului, indiferent de locul pe care îl considerați ACASĂ în această perioadă.
  • Beneficiați de avantajele experienței multimedia, care contribuie la dinamica cursurilor online și vă  menține interesul pentru învățarea limbii engleze.
  • Cursanții vor fi implicați în activități care sprijină dezvoltarea abilităților de comunicare orală și scrisă în limba engleză, în activități care contribuie la dezvoltarea personală a cursantului și în proiecte care încurajează colaborarea dintre cursanți.
  • Cursanții vor fi ghidați de profesori cu experiență în lucrul cu copiii și adulții în mediul online, care vor oferi feedback direct și îi vor evalua constant pe aceștia.

Cursurile online pentru copii, adolescenți și adulți de la Shakespeare School vă oferă șansa de a sparge barierele izolării și de a transpune pasiunea persoanelor pentru limba engleză dincolo de ecranele dispozitivelor SMART.

Vocea cursanților:
afis Shakespeare School
Shakespeare School

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular