miercuri, aprilie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipSfaturi pentru împachetarea bagajelor

Sfaturi pentru împachetarea bagajelor

Luna august este luna călătoriilor. Fie că mergem în vacanță la mare sau la munte, fie că plecăm la un festival, toți ne confruntăm cu aceeași problemă: cum înghesuim toate hainele într-un singur bagaj?

Iată cum să îți împachetezi eficient bagajul, indiferent de destinația pe care ai ales-o pentru vacanța aceasta.

Rulează-ți hainele

Felul în care îți împachetezi hainele este alegerea ta, însă dacă îți rulezi hainele în loc să le împachetezi în modul clasic este mai eficient, pentru că ocupi mai puțin spațiu în troller sau în geanta de voiaj. De asemenea, avantajul acestei metode este faptul că ai mai multe șanse să nu îți șifonezi hainele atunci când le așezi în geantă.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Em4lbLf09M0[/youtube]

Strecoară obiectele mici în obiecte mai mari

Dacă vrei să pleci în vacanță cu o singură geantă, poți încerca să combini obiectele astfel încât să îți încapă cât mai multe într-un spațiu relativ mic. Depozitarea șosetelor în interiorul adidașilor, împachetarea eșarfelor în mânecile unei bluze sau ascunderea obiectelor de toaletă într-o pereche de pantofi sunt doar câteva dintre trucurile care te vor ajuta să golești o bucată considerabilă din bagajul tău.

blogsocksshoes

Folosește pungi de plastic pentru obiectele de toaletă

Pe lângă faptul că trebuie să folosești pungi de plastic pentru depozitarea obiectelor de toaletă, mai există două reguli pe care, dacă le aplici, vei salva mult spațiu pentru alte lucruri care de obicei nu mai încap în valiză. Deși atunci când vei despacheta o să dureze puțin până găsești gelul de duș, obiectele de toaletă trebuie răsfirate prin tot geamantanul atunci când împachetezi. Astfel, vei ocupa toate colţurile goale care, în general, nu sunt folosite. O altă regulă este să îți iei cantități mici din fiecare produs. Pune șamponul într-un recipient mai mic și nu căra cantități inutile în bagaj.

00024506-314

Pune lucrurile într-o anumită ordine

Un alt truc pentru a înghesui cât mai mule lucruri într-o geantă de voiaj mică este să așezi în aceasta mai întâi lucrurile mari și voluminoase, iar apoi, printre ele, să strecori cât mai multe lucruri mici și ușoare sau care se pot sparge. Este recomandat ca hainele care se șifonează repede să rămână la suprafață.

54fe9b6c7fdc9-ghk-suitcase-0807-s3

Surse foto: i.kinja-img.com, internsdc.com, img.rasset.ie, goodhousekeeping.com

RELATED ARTICLES

Most Popular