luni, octombrie 18, 2021
Recrutare IQool
AcasăSfaturi pentru amenajarea unei camere de camin P1
Array

Sfaturi pentru amenajarea unei camere de camin P1

Vacanţa este aproape pe sfârşite şi după trei luni de lenevit, plimbat şi relaxat a venit perioada în care studenţii se întreabă unde vor sta anul acesta. Unii au primit cameră la cămin, alţii vor locui cu rude pe care le au în Bucureşti, iar o bună parte încep să îşi caute o locuinţă de închiriat, apartament sau garsonieră.

Pentru cei din prima categorie apare o problemă majoră: cum vor reuşi să împartă o cameră cu încă alte trei persoane?

Spaţiul este una dintre cele mai frecvente probleme întâlnite la cămin. Trebuie să te acomodezi cu noţiunea de vecini de cameră şi să administrezi cu ingeniozitate puţinul spaţiu pe care îl ai!

Iată câteva sfaturi pentru a reuşi să îţi transformi camera într-un loc plăcut, comod şi util.

Pereţii

Un prim pas pentru a-ţi personaliza camera de cămin este schimbarea culorii pereţilor. Chiar dacă pare un procedeu anevoios, cu puţin ajutor de la prieteni poţi împrospăta aspectul camerei tale. Alege o culoare deschisă: vernil, culoarea lavandei, roz antic, galben pal sau bleu. Vor crea senzaţia de spaţiu mai amplu şi mai aerisit!

sticker-perete-flowers

Pentru ca pereţii să nu pară atât de goi cumpără din magazinele de specialitate câteva decoraţiuni şi accesorii: tablouri, picturi, ceasuri, accesorii colorate, fotografii. Sugestia noastră este Stickerul de perete Photo Frames: se aplică uşor pe orice suprafaţă şi este disponibil în 2 culori pastelate, roz prăfuit şi verde mentă.

Poţi ataşa chiar şi un cuier la intrarea în cameră. Astfel vei evita aglomerarea hainelor pe scaun sau pe pat. Pentru un look vintage noi îţi sugerăm cuierul în formă de radio; este disponibil în 4 culori pentru a îl asorta uşor cu decorul camerei tale. cuier-vintage-radio-

Podeaua

Pentru a evita aglomerarea camerei, încearcă să păstrezi podeaua cât mai liberă. Renunţă la noptiere şi bagaje inutile. Foloseşte din plin spaţiul oferit de pereţi prin adăugarea unor etajere şi dulăpioare şi foloseşte-le pentru a-ţi depozita lucrurile. Adaugă accesorii colorate pentru a umple camera de energie pozitivă.

Podeaua din cămin este de obicei acoperită cu linoleum, care nu arată tocmai bine. Dacă regulile nu îţi permit să îl înlocuieşti, optează pentru covoaraşe mai mici care să se potrivească cu pereţii şi lenjeria.

Dacă astăzi ne-am îndreptat atenţia asupra organizării pereţilor şi a podelei, pentru zilelele următoare am pregătit un articol cu sfaturi pentru alegerea mobilierului şi a corpurilor de iluminat perfecte pentru o cameră de cămin.

Mădălina Ispas

RELATED ARTICLES

Most Popular