duminică, aprilie 14, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăSfârșit de săptămână la Teatrul Roșu!

Sfârșit de săptămână la Teatrul Roșu!

„Carnage” – 15 Iunie 2017, ora 20:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

Jucată pe scenele mari ale lumii, ecranizată pentru marile ecrane sub regia lui Roman Polanski, piesa prezintă imaturitatea adultului modern care, deși corespunde unui “grafic” social, nu are un răspuns emoțional adecvat provocărilor vieții sale.

Distribuția: Andrei Seușan, Claudia Prec, Alexa Istrate, Ciprian Nemesiu. Regia: Ciprian V. Nichita. Scenografia : Irina Moscu

Povestea „Carnage” prezintă două cupluri rutinate și invadate de cotidian, însă lipsite de maturitate. Ele se întâlnesc pentru a rezolva o situație în care sunt implicați copiii lor, însă fără niciun rezultat pozitiv, deoarece acest lucru nu face altceva decât să scoată la iveală adevăratele lor probleme de cuplu, frustrările lor, nereușitele lor.

O comedie cu un umor special, pentru un public dispus să-și asume orice posibilă asemănare cu realitatea! Ce-ai face dacă ai afla că soțul tau s-a plictisit de tine? Ce-ai face dacă ai afla că soția ta este nefericită în cuplu?

Preț bilet: 25 lei. Accesul se realizează între 18.30 și 19.45. Informații și rezervări: 0723196376.

18 iun h 12

Teatru pentru copii: „Hansel și Gretel” – 18 Iunie 2017, ora 12:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

HANSEL ȘI GRETEL”, după H.C. Andersen.

În familia tăietorului de lemne, se anunță vremuri grele. Din pricina sărăciei, mama vitregă hotărăște să îi trimită pe copii în inima pădurii, descotorosindu-se de ei.

Hansel și Gretel sunt doi frățiori curajoși. Chiar dacă vrăbiuțele îi dau lui Hansel planul peste cap, șansa le surâde și, astfel, găsesc o căsuță de turtă dulce. Iată că în căsuța gustoasă și colorată, trăia de fapt o vrăjitoare care se folosea de bunătățile din turta dulce ca sa atragă și să mănânce copii. Oare vor reusi Hansel și Gretel să scape și de vrăjitoarea cea rea?

Chiar dacă povestea este uneori tristă, spectacolul este vesel, antrenant și plin de învățăminte. Și, până la urmă, totul e bine când se termină cu bine.

Acces 11 – 11:45. Rezervări 0723 196 376. Preț bilet 25 Lei.

18 iun

„Terapie în trei” – 18 Iunie 2017, ora 17:00 @ The Hub – str. Bărăției, nr. 31

Cu Maria Radu (recunoscută pentru rolul Elenei Vladimirovna în comedia „Soț de vânzare”), Luminița Bucur și Oleg Apostol (ambii din „Scuzați, pardon, m-am răzgândit”).

Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de… trei și de o rețetă anume a succesului. Se ia o sotie nefericită, un soț  nehotărât  și un psiholog nonconformist.

Soțul se curăță de mamă, se toacă mărunt, se condimentează, se pudrează, dar mai ales se ține bine la păstrare sub papuc. Soția se ia cu binișorul, se frământă bine, se dospește, se frăgezește până capătă o consistență docilă.

Se ia căsnicia, se  întinde până la refuz, se asezonează cu o aventură, două, după gust,  se reglează, se testează bine limitele, se încinge, se răcește și se aduce la o temperatură constantă. Se introduce la cuptor, se ține minim opt ani. Cu ajutorul unui psihoterapeut, ea se leagă sau se dezleagă. Poftiți….. serviți!

Rezervări 0723 196 376. Acces 15:30 – 16:45.

Preț bilet 25 lei.

RELATED ARTICLES

Most Popular