Home Fun & cultură Film și teatru Sezonul 7 din Game of Thrones apare! Când și unde poți vedea...

Sezonul 7 din Game of Thrones apare! Când și unde poți vedea primul episod?

0

Ești fan GOT? Înseamnă că abia aștepți ziua de 17 iulie, când apare primul episod din sezonul 7 din Game of Thrones! Cel mai urmărit serial din istoria HBO continuă cu încă 2 sezoane care se anunță cel puțin la fel de interesante precum primele 6!

1.Când și unde pot vedea primul episod din sezonul 7 din Game of Thrones?

Primul episod din sezonul 7 din Game of Thrones va fi difuzat luni, 17 iulie, la ora 04:00, pe HBO și pe HBO GO. Astfel, premiera din România va avea loc în același timp cu cea din SUA. Episodul va fi redifuzat și de la ora 20:00, în aceeași zi, pe aceleași posturi menționate.

Noul sezon a debutat deja miercuri seara la Los Angeles, în prezența actorilor.

2. Cum vor fi episoadele din sezonul 7 din Game of Thrones?

Noul sezon GOT are în componență doar 7 episoade, spre deosebire de cele 6 sezoane anterioare, care au avut câte 10 episoade.

Episoadele vor avea durate diverse. Primul episod va avea 59 de minute, în timp ce ultimul va dura 81 de minute. Unul dintre cei 2 autori ai adaptării televizate, David Benioff, a dezvăluit că în sezonul 7 din Game of Thrones va exista un episod cu o durată foarte mare, de aproape 90 de minute, dar și unul care va dura în jur de 50 de minute – acesta fiind cel mai scurt episod.

3. Revin personaje vechi și apar personaje noi! 

Alături de personaje deja cunoscute, precum Tyrion și Jaime Lannister sau Daenerys Targerien, vom vedea și apariții noi. Sezonul 7 din Game of Thrones îi are în distribuție și pe Ed SheeranJim Broadbent, Tom Hopper, Megan Parkinson.

Iată trailer-ul oficial pentru sezonul 7 din Game of Thrones:

4. Game of Thrones – cifre record!

Game of Thrones a câștigat 12 premii Emmy și se va încheia cu sezonul 8, care va avea 6 episoade. Serialul este difuzat în 170 de țări și a obținut audiențe record. Este unul dintre cele mai piratate seriale din totdeauna, cu aproximativ 14,4 milioane de descărcări ilegale.

Surse info: libertatea.ro, stirinebune.gsp.ro, antena3.ro

Sursă foto: playtech.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version