Cel mai recent proiect al celebrei Sevdaliza este albumul „The Calling”. Lansarea albumului a fost urmată de un turneu de succes în Europa și în US, urmând ca pe 9 noiembrie să ajungă în România, la Arenele Romane.

Anul trecut a lansat LP-ul „ISON”, remarcându-se atât prin conceptele abordate în clipurile sale interesante și complexe, cât și prin stilul muzical unic.

Ritmul pieselor sale conține influențe electro, punk, triphop și grime. Artista atinge subiecte precum diversitatea genului și percepția emoțiilor transmitând o stare de melancolie prin fiecare vers. Versurile criptate ale albumului și vocea seducătoare ajung imediat în mintea ta.

Alături de ea, pe scenă Arenelor vor performa Chlorys și Cosima artiste de muzică electronică din România care vor completa seara cu energie și vibe-uri care întregesc atmosfera.

BILETE:

Biletele Early Bird sunt SOLD OUT. Următoarea categorie de bilete va fi disponibilă la prețul de 70 lei pe www.thefresh.ro și în rețelele partenerilor noștri MyTicket, iaBilet.ro, Bilete.ro.

Early Bird – 60 lei – SOLD OUT

Pre-sale – 70 lei