În aprilie, tinerii bucureșteni învață să dea viață ideilor inovatoare

Proiectul „Promovarea Antreprenoriatului în Industrii Creative” și-a propus să consolideze breasla creativilor români și să sprijine dezvoltarea ideilor inovatoare în afaceri sustenabile. Peste 300 de tineri care au participat în ultimele 5 luni la trainingurile de antreprenoriat creativ din București și-au conturat planurile de afacere pentru proiecte din domeniul arte, advertising, cinematografie, design, sau alte arii economice bazate pe talent și inovațieDatorită interesului sporit, programul organizează două sesiuni suplimentare de traininguri în București în perioada 11-13 aprilie și 17-19 aprilie.

Cursurile se desfășoară pe parcursul a trei zile intensive și se adresează celor care își doresc să inițieze un proiect aducător de profit în industrii creative, fie că lucrează, studiază sau își demonstrează interesul profesional în domeniu. Împreună cu trainerii programului, cursanții vor parcurge cele mai importante capitole ale unui business plan adaptat breslei creative: comunicare, management și marketing cultural, aspecte juridice sau legate de capitalul uman. La final se va acorda o diplomă acreditată ANC (fost CNFPA).

Participarea la curs este gratuită, însă selecția se face în baza formularului de înscriere disponibil la această adresă. Pentru sesiunile de cursuri desfășurate în luna aprilie în București, datele și termenele limită de înscriere sunt:

  • Sesiunea 11-13 aprilie: deadline înscrieri 3 aprilie 2013
  • Sesiunea 17-19 aprilie: deadline înscrieri 9 aprilie 2013

Trainerii cursurilor din aprilie sunt Alina Niculescu-Manea, consultant strategic în industrii creative și culturale la GEA Strategy & Consulting și Ioan Toderașc, director executiv al Centrului pentru Promovarea Cercetării și Inovării. Mai multe informații despre traineri sunt disponibile la adresa www.crestetalente.ro/traineri. Cursurile se vor desfășura la sediul GEA Strategy&Consulting, în București, pe Strada Belgrad, nr. 10. Ne găsiți și pe Facebook Event.

Începând din luna aprilie, trainingurile de antreprenoriat în industrii creative se mută în țară, în trei centre urbane cu potențial ridicat de dezvoltare regională prin valorificarea bunurilor creative: Iași, Timișoara și Cluj. Datele cursurilor naționale și termenele de înscriere vor fi disponibile pe www.crestetalente.ro.

Pentru mai multe detalii aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here