Ce ?

La Serile ONG abordăm subiecte legate de comunicarea cu schepsis a cauzelor sociale, culturale sau de mediu. Cu fiecare întâlnire echipa Creionetica te va ajuta să-ți cristalizezi principiile estetice, valorile artistice, metodele eficiente și etice de a comunica o campanie, un proiect, un produs sau o cauză.

Tema 1 – Cum comunicăm Drepturile Femeii?

În luna dedicată femeii, vom discuta despre drepturile pe care acestea le au în societatea contemporană. Vom analiza împreună campanii deștepte care tratează anumite drepturi ale femeilor și vom înțelege cum este indicat să abordăm un subiect atât de delicat. Vom discuta despre cum ar trebui să construim un mesaj, să  creionăm elementele vizuale, cum gândim strategia de comunicare astfel încât să nu lezăm și nici să victimizăm persoanele care fac obiectul campaniilor noastre.

Tema 2 – Modele feminine in campaniile lunii martie

Luna martie răsfață femeile cu tot felul de campanii și oferte promoționale. De la un simbol al emancipării în societate, s-a trecut subtil la o țintă de marketing cu anumite beneficii, dar și dezavantaje. Care este scopul acestei sărbători în societatea modernă? Vă provocăm la un joc care va face apel la intuiție, critică în scop constructiv, umor și talent artistic. Împreună vom descoperi stereotipuri și modele feminine ale campaniilor care rulează în luna martie și vom devoala mesajele publicitare. Prin tehnica inversă, a deconstrucției de concept și mesaj, vom învăța cum trebuie să formulăm o campanie de promovare ținând cont de principii etice și nediscriminatorii.

Cu cine?

 

Andrei Bucureci – art director în agenția Creionetica. Este un bun cunoscător al artelor vizuale și pasionat de industria muzicală. Cu el vom face o incursiune în lumea vizuală a campaniilor dedicate drepturilor femeilor, pentru a înțelege mai bine contextul social și demersurile artistice din spatele acestora.

Cristiana Bobârnac – founder&manager al agenției Creionetica, are o experiență de peste 8 ani în managementul comunicării proiectelor sociale și de mediu din societatea civilă. Ambiția ei și a echipei Creionetica este să crească standardele de comunicare ale ONG-urilor și să crească impactul proiectelor care vizează o societate durabilă.

 

Când?

Duminică@incubator107, 15 Martie de la 19:00 la 21:00
Duminică@incubator107, 29 Martie de la 19:00 la 21:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi:http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1188, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

 

sffdqrwegteq

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here