Serile Masteratelor SNSPA este un proiect iniţiat de Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (CeCOP) al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (S.N.S.P.A.) având ca obiectiv orientarea academică a studenţilor prin promovarea ofertei masterale din cadrul fiecărei structuri.

Proiectul, aflat la a doua ediţie, presupune informarea studenţilor din ciclul de licenţă din facultăţile SNSPA dar şi din alte universităţi despre oportunităţile pe care le oferă S.N.S.P.A. studenţilor săi şi despre beneficiile specifice pe care le dobândesc aceştia în funcţie de specializarea de masterat aleasă.

În cadrul fiecărei “Seară a Masteratelor”, reprezentanţi ai facultăţilor/departamentelor vor prezenta specificul fiecărui program de master (forma de admitere, disciplinele studiate, oportunităţile profesionale, s.a.) şi vor răspunde eventualelor întrebări venite din partea potenţialilor candidaţi. Sunt aşteptaţi atât studenţi sau masteranzi ai SNSPA, cât şi ai altor universităţi.

Scopul:

Informarea studenţilor din anii terminali cu privire la oferta educaţională masterală oferită de SNSPA în vederea orientării academice a acestora.

Program:

Serile Masteratelor SNSPA vor avea loc în intervalul 22-25 aprilie în sala 12 (amfiteatrul din Povernei nr. 6) conform următorului program:

Luni, 22 aprilie, ora 17:00 : Seara Masteratelor Facultăţii de Ştiinţe Politice

Marţi, 23 aprilie, ora 18:00 : Seara Masteratelor Departamentului de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană

Miercuri, 24 aprilie, ora 18:00: Seara Masteratelor Facultăţii de Administraţie Publică

Joi, 25 aprilie, ora 17:00: Seara Masteratelor Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice

Sursa fotografiei: snspastudentstartup.wordpress.com

 

Mădălina Ispas

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here