Serile Masteratelor la SNSPA | 8-11 mai 2017

0
108

Serile Masteratelor la SNSPA | 8-11 mai 2017

În perioada 8-11 mai 2017, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează „Serile Masteratelor la SNSPA”, eveniment destinat studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat.

Sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să-şi dezvolte competenţe şi abilităţi necesare unei poziţii de top management în sectorul public sau privat, viitorii specialişti în comunicare şi publicitate care doresc dezvoltarea unei cariere în mediul international, profesionişti pregătiţi să îşi asume sarcini de brand manageri sau interesaţi în dezvoltarea unei cariere în managementul resurselor umane, viitorii experţi în gestionarea proiectelor cu finanţare europeană sau în evaluarea de politici publice şi a programelor europene, toţi cei care sunt interesaţi de o carieră diplomatică, în domeniul studiilor de securitate şi diplomaţiei, sau cei interesaţi de construirea unei cariere academice şi de cercetare.

În fiecare „Seară a Masteratelor”, vor fi prezentate programele de masterat din cadrul SNSPA, oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar reprezentanţii facultăţilor şi departamentelor SNSPA vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

„Serile Masteratelor la SNSPA” vor avea loc la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), conform următorului program:

Toţi cei care doresc să participe sunt rugaţi să confirme prezenţa completând acest formular.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Administraţie Publică, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, Facultatea de Management, Facultatea de Ştiinţe Politice şi Departamentului de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană.

SNSPA are un portofoliu complex, format din peste 50 de programe de masterat, în domenii precum: științe politice, ştiinţe administrative, drept, ştiinţe ale comunicării, sociologie, relații internaționale şi management. Programele de masterat sunt proiectate atât pentru aprofundarea cunoştinţelor, dar şi în funcție de exigențele unui mediu socio-profesional dinamic, aflat într-o perpetuă schimbare.

Toţi cei care doresc să afle mai multe informaţii legate de calendarul admiterii la masterat, preînscrierea online sau probele de concurs, pot accesa site-ul admitere.snspa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.