Seriale noi pe NETFLIX în ianuarie 2020

0
498
Sursa: Capital.ro

După cum bine știm cu toții, Netflix România își îmbogățește grila cu seriale noi în fiecare lună. Și în această lună avem parte de o mulțime de titluri originale și atractive. Ești curios și nerăbdător să afli ce te așteaptă? Dacă răspunsul este da și dacă vrei să fii la curent cu  seriale noi pe Netflix, ți-am pregătit un top care le include pe cele pe care nu ar trebui să le ratezi.

 1. SPINNING OUT / PATINÂND PRIN VIAȚĂ
  Seriale noi pe netflix
  SPINNING OUT

  Unul dintre cele mai noi seriale pe Netflix este Spinning Out. Serialul o are în centrul atenției pe Kat, o patinatoare extrem de bună. Din cauza unor probleme de sănătate ea își dă seama că nu își poate urma visul de una singură. Acela de a deveni campioană olimpică. Kat va mai primi o șansă în momentul în care, în viața ei apare un patinator care își caută parteneră pentru competițiile la care pot participa doar perechi. Ea profită de acest lucru și acceptă să patineze alături de el. Dacă va reuși să își împartă timpul între familie, patinaj și relații care vor apărea pe parcurs, veți afla doar dacă vă uitați la serial.
  Sezonul 1 al serialului a fost lansat la data de 1 ianuarie 2020.

   

   

  2. MESSIAH / MESIA
  Un agent CIA începe anchetarea unui bărbat în momentul în care acesta pretinde că este Mesia. Miracolele pe care acesta le face atrage de partea lui întreaga lume care intră în contact cu el. Acest lucru o face pe agenta CIA să  își pună niște semne de întrebare: Este cu adevărat Mesia sau este doar o persoană necinstită care îi înșală pe ceilalți și le trădează încrederea? Ceea ce va afla Eva despre el puteți afla și voi, însă, doar dacă urmăriți primul sezonul al serialului.
  Sezonul 1 a apărut pe 1 ianuarie 2020.
  Seriale noi pe netflix
  DRACULA
  3. DRACULA
          Acest serial are 3 episoade în care ne sunt prezentate noi fețe ale lui Dracula (Claes Bang) dar și noi legende despre acesta. Cele trei episoade au ca scop expunerea câtorva dintre crimele sângeroase săvârșite de Dracula dar ne vor arăta și partea vulnerabilă a Contelui. De asemenea, actrița  Dolly Wells  se va transpune într-un personaj important din serial și anume sora Agatha. Dacă sunteți interesați de acest gen de legende și povestiri, cu siguranță Dracula va fi pe placul vostru.
  Data de lansare a serialului a fost pe 4 ianuarie 2020.
  Seriale noi pe netflix
  MEDICAL POLICE
  4. MEDICAL POLICE
  Doi medici din Sao Paulo, Owen Maestro și Lola Spratt descoperă un virus care pune în pericol omenirea. Cei doi se vor înrola într-o divizie secretă pentru a ajuta la găsirea unui leac care va putea distruge virusul mortal. Găsirea acestui remediu va fi pentru ei o luptă contra conometru din cauza faptului că lumea trebuie salvată cât mai repede. Vor reuși cei doi să ducă această luptă, cu bine, până la final? Răspunsul la această întrebare îl veți putea găsi doar dacă dați o șansă serialului.
  Serialul a apărut pe data de 10 ianuarie 2020

   

   

  Seriale noi pe netflix
  THE HEALING POWERS OF DUDE
  5. THE HEALING POWERS OF DUDE
  Noah, un băiat de doar 11 ani, trebuie să meargă la gimnaziu, însă îl împiedică ceva. Suferă de anxietate socială. Pentru a putea merge la școală și pentru a reuși să se integreze în colectiv, Noah este ajutat de Dude, un câine care este alături de el indiferent de loc, oră sau moment. Dacă va doriți să aflați cum îl ajută Dude pe băiat să scape de anxietate, trebuie să adăugați acest serial pe lista voastră.
  Lansarea primului sezon din acest serial a fost pe data de 13 ianuarie 2020.

   

  6. THE CIRCLE
  Seriale noi pe netflix
  THE CIRCLE

  The Circle pune în atenția oamenilor un concurs de popularitate, un experiment, în care participanții sunt nevoiți să facă orice pentru ca la final, unul dintre ei să câștige premiul în bani pus în joc. Cel care va face față oricărei situații, indiferent de strategia aleasă, fie că va fi el însuși, fie că va fi cu totul o altă persoană decât în viața de zi cu zi, va câștiga. Sunteți curioși să cunoașteți concurenții și să aflați cum vor lupta ei pentru premiul cel mare? Urmăriți sezonul 1 al serialului lansat pe data de 1 ianuarie 2020.

      Dacă îți dorești să te relaxezi, acestea sunt șase seriale noi pe Netflix pe care noi ți le recomandăm cu drag. Sperăm să îți placă și să te bucuri de ele în orice moment în care ai nevoie de o pauză!