Seriale #cool pe Netflix

0
883

Ieșirile în oraș cu prietenii sunt din ce în ce mai înlocuite cu „Netflix & chill”. Chiar și date-ul cu persoana pe care o placi sună cam așa: „Și… la ce film ziceai că vrei să ne uităm?”. Comoditate? Poate. Oboseală? Să zicem. Seriale captivante? Oh, daa!

Netflix a devenit un adevărat fenomen și în România, tocmai prin faptul că urmărirea serialelor tale preferate nu a fost niciodată atât de simplă. Deschizi tab-ul cu Netflix, ești deja logat și ești la distanță de un click de serialul pe care îl urmărești. Și să nu mai spunem de faptul că ești direcționat exact la episodul la care ai rămas. Cool, nu?

Cum tot suntem pe final de săptămână, iar weekendul se apropie cu pași repezi, am făcut o listă a seriaelor pe care nu trebuie să le ratezi. Fie iubești acțiunea, drama sau comedia, credem că aceste recomandări sunt exact ceea ce cauți. Enjoy:

Black Mirror

Este un serial britanic SF, thriller, dramă, satiră creat de Charlie Brooker. Acesta explorează un viitor apropiat tehnologizat și pervertit, unde se ciocnesc cele mai mari inovații și cele mai tenebroase instincte ale omenirii.

The Crown

Este un serial de televiziune americano-britanic creat de Peter Morgan, produs de Left Bank Pictures și Sony Pictures Television pentru Netflix. Serialul este o povestire biografică despre domnia reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit. Primul sezon acoperă perioada de la căsătoria ei cu Philip, Duce de Edinburgh în 1947 până la desfacerea logodnei surorii ei Printesa Margaretcu Peter Townsend în 1955.

Sense8

Creatorii producției „Matrix” și „Babylon5”  ne oferă acest serial palpitant, în care mințile a 8 oameni sunt interconectate prin telepatie. Povestea lor a reprezentat o nouă aventură globală pentru fraţii Wachowski, cu filmări în Marea Britanie, Kenya, Coreea de Sud, India, Germania, Mexic şi Statele Unite.

Lucifer

Diavolul, supărat pe viața lui plictisitoare din iad, vine și locuiește în Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.
Ce-ar fi dacă Lucifer s-ar sătura de infern şi s-ar muta la Los Angeles? Dar dacă ar mai deveni şi ajutorul unei detective? Hmm, oare cum s-ar împleti toatea astea?

Stranger Things

Este un serial SF, cu ficțiune supranaturală și de groază, care îți captează atenția de la primul episod până la ultimul. Primul sezon debutează cu dispariția lui Will Byers, un puşti de 12 ani, iar prietenii săi încep să îl caute, convinşi că e încă în viaţă, în timp ce şeriful Hopper încearcă să o împace pe mama băiatului cu ideea că acesta a murit. Apariţia unei creaturi ciudate ridică însă mai multe semne de întrebare, iar personajele amintite mai sus încep să descopere lucruri incredibile despre oraşul Hawkins.

Voi ce seriale urmăriți? 😀

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.