Vine primăvara cu sezoane noi în toată țara! Toate definițiile spun că treaba jurnaliștilor este să prezinte realitatea obiectiv. Mi se pare corect. Totuși, obiectivitatea absolută nu există. În final, oricum el trebuie să decidă în ce ordine să redea informațiile în funcție de importanța pe care tot EL o dă faptelor. Așadar, hai să vedem ce seriale revin cu sezoane noi și care e părerea mea despre ele. Get your popcorn and let’s go!

1. Game of Thrones. I’ve seen this one. În această adaptare a seriei A Song of Ice and Fire, scrisă de George R.R. Martin, 7 familii nobiliare luptă pentru controlul politic și militar al miticului ținut Westeros. Spoiler: În serialul ăsta toată lumea moare. Îmi place și nu prea. Anyways, prietenul meu tot mă va forța să-l urmăresc la începutul verii când o să apară.

2. House of Cards. Never seen this one. Este o dramă politică americană care se bazează pe romanul cu același nume al lui Michael Dobbs. Amplasat în zilele noastre, în Washington D.C., House of Cards este povestea lui Frank Underwood, liderului democrat al Camerei Reprezentanților din Congres, care, după ce noul președinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat, decide să se răzbune pe cei care l-au trădat. Nu sună ca ceva ce mi-ar plăcea. Întregul sezon va fi lansat pe 30 mai.

3. Prison Break: Sequel. Am încercat să-l urmăresc, dar primele 30 de minute m-au plictisit groaznic. Am auzit că le place multora, tho. Lincoln Burrows este condamnat la moarte pentru uciderea fratelui Vice-Președintei SUA și încarcerat în închisoarea Fox River, în așteptarea executării sentinței: moartea prin electrocutare. Fratele lui, Michael Scofield, este însă convins că Lincoln este nevinovat și se hotărăște să îl salveze. Întocmește un plan ingenios de evadare și, pentru a putea pătrunde în închisoare, își înscenează propria arestare: simulează jefuirea unei bănci, iar la proces pledează vinovat. Serialul revine pe 4 aprilie.

4. Suits. Another good one. L-am urmărit până pe la sezonul 3. Serialul era fain, dar eu mă plictisesc repede. Mike Ross este un tip foarte inteligent, dar, spre deosebire de ceilalți oameni, el nu a mers la facultate. De ce? Pentru că a fost prins trișând. Acum el este nevoit să-și câștige existenţa ajutându-i pe alții să trișeze. Când îl întâlnește pe Harvey Specter, totul se schimbă, el devine avocat chiar dacă nu este licențiat în drept. Serialul revine pe 27 iunie.

5. Veep. Never seen this one either. Fosta doamnă senator, Selina Meyer, a acceptat oferta de a fi vicepreşedinta Statelor Unite. Această funcție nu este deloc așa cum şi-a imaginat-o ci, mai degrabă, aşa cum a fost avertizată că va fi. Serialul o urmărește pe Meyer şi personalul ei, care încearcă împreună să se facă remarcaţi şi să lase în urmă o moștenire trainică, fără să se lase păcăliți de jocurile politice de zi cu zi, care definesc capitala. Serialul revine pe 16 aprilie.

6. Sillicon Valley. Never seen this one either. Richard este un programator de calculatoare introvertit, care locuiește în hostelul Haker împreună cu cei mai buni prieteni ai lui: Big Head, infatuatul Gilfoyle și sarcasticul Dinesh. Acest grup de inadaptați sociali trăiește sub supravegherea lui Erlich, un milionar care le dă voie să locuiască în casa lui gratis – atât timp cât va primi 10% din proiectul lor. Serialul descrie viața în raiul inovației și va reveni cu un nou sezon pe 23 aprilie.

Surse:
www.cinemagia.ro
www.cinemarx.ro
www.omaga.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here