marți, iunie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăComunitateSeria Deconectat continuă în Uzina Coffee cu un concert acustic alături de...

Seria Deconectat continuă în Uzina Coffee cu un concert acustic alături de Cris Paul, liderul trupei The Different Class

Mâine, 31 martie 2022, Cris Paul, solistul și chitaristul trupei The Different Class, continuă seria Deconectat cu un one man show acustic în Uzina Coffee din București.

Event: https://www.facebook.com/events/703576560839733

Skins, cel mai recent material semnat The Different Class, descrie un trip interior intens în care fiecare trăire devine refrenul acela ce nu îți dă liniște și pe care memoria îl așează peste ființă, asemeni unei coloane sonore personale.

Skins este un material al contrastelor, un produs al acelui soi de inspirație aflată într-o continuă încordare, în nepotolită căutare și poftă de nou.

Pasiunea este jocul prin care iubirea își măsoară decadența în universul intim dintre două personaje, iar dansul lasciv dintre acestea, „piele pe piele”, naște muzica cu care demonii interiori își înfruntă îngerii.

Despre această situație lăuntrică antagonică, aranjată într-o vestimentație sonoră mai blândă, se pregătește și Cris Paul să ne absoarbă în trip-ul său acustic ce se va întinde pe o durată de o oră, începând cu 19.30.

Întrucât locurile sunt limitate, sunteți rugați să faceți rezervări din timp, pe acest email: contact@uzinacoffee.ro

Prețul biletului este de 40 RON.

Intră în universul The Different Class și descoperă povestea din spatele celui mai așteptat album de Indie/Rock din România, SKINS.

SKINS (full album): https://youtu.be/JNvSwWcCLpo
Transpirat (official video): https://youtu.be/V_oLRoaRWMY

RELATED ARTICLES

Most Popular