luni, iulie 15, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăSeria de conferințe D-Talks

Seria de conferințe D-Talks [Street Delivery]

Institutul Verde demarează proiectul D-Talks (Development Talks) prin care își propune să să aducă în prim-planul opiniei publice teme de interes major pentru dezvoltarea durabila a societății românești.

Formatul evenimentului este cel al unei sesiuni de conferințe la care iau parte trei invitați (Cristian Neagoe – Project Manager Street Delivery, Constantin Damov – Co-fondator Green Group, Serban Pitic – Președinte al Asociației Române pentru Gândire și Oratorie). Cei trei ne vor vorbi pe rând despre impactul asupra societății a celui mai mare proiect dedicat mobilității urbane – Street Delivery, despre modul defectuos în care relaționează românii cu deșeurile pe care le produc și, nu în ultimul rând, despre maniera în care putem schimba calitatea discursului public.

Despre sustenabilitate se vorbește foarte mult în ultima vreme la nivel teoretic, însă pentru a modifica mentalitățile avem nevoie să evidențiem latura practică și exemplele factuale. Obiectivul D-Talks este de a deveni un instrument prin care tinerii să fie educați și formați ca vectori ai schimbării comportamentului românilor în raport cu provocările dezvoltării socio-economice din viitorul mediu și lung.

În pauzele dintre sesiunile de public speaking vom avea scurte momente muzicale live susținute de Andrei Mardar și Ilie Dumitrescu (voce, chitară și percuție).

La finalul evenimentului va exista o sesiune Q&A cu invitații.
Evenimentul va avea loc în biblioteca British Council, luni 27 aprilie, începând cu orele 18.00.

RELATED ARTICLES

Most Popular