sâmbătă, mai 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatru#Selfie69, locul I în box office România, după prima săptămână în cinema

#Selfie69, locul I în box office România, după prima săptămână în cinema

Super-comedia #selfie69, în regia Cristinei Iacob, a adus în cinematografe la finalul acestei săptămâni 63.016 spectatori, situându-se pe primul loc în box-office-ul din România, ca număr de spectatori și încasări realizate în săptămâna 19 – 25 septembrie. Filmul a fost lansat în 16 septembrie și a surclasat în această perioadă producțiile hollywoodiene de pe marile ecrane din România. Este cea mai bună primă săptămână a unui film românesc în cinematografe de 15 ani încoace. Topul integral, aici.

Dacă nu ai văzut încă filmul, hai cu gașca la cinema! #selfie69 se face în grup.

Trailerul filmului: Facebook link | YouTube link

După primul weekend în cinematografe (16 – 18 septembrie), #selfie69 fusese vizionat de peste 25.000 de spectatori.

Cele trei protagoniste bune și nebune interpretate de Olimpia Melinte, Flavia Hojda și Crina Semciuc rămân periculos de sexy și în #selfie69, dar mult mai imprevizibile decât în primul #selfie, spectatorii amuzându-se copios în mai multe situații în care cele trei sunt aruncate ca urmare a pariului lor nebunesc, intitulat ”cum să te măriți în 3 zile?”

“Cand am pornit la drum în aventura #selfie nu m-am gândit că o să ajungem aici. Pentru mine, orice om care intră într-o sală de cinema să vadă un film românesc este un pariu câștigat, un pariu câștigat cu mine, cu meseria asta minunată”, spune Olimpia Melinte. “Motivul pentru care am ales să fac actorie a fost să ajung prin arta mea la oameni, să-i fac să se vadă pe ei în personajele mele, și e o senzație plăcută să știu că povestea noastră a ajuns cu succes la ei. Vă mulțumim că ați crezut în noi, de data asta s-au schimbat rolurile și ne-ați făcut voi pe noi să zâmbim!”, continuă Olimpia.

Secvențe periculos de comice, dar și de intense au și cei trei protagoniști, interpretați de Vlad Logigan, Sali Levent și Alex Călin, care se pun rău în film cu o veritabilă ”Cruella De Vil” a mafiei ”di pisti Prut” și a celei mai mari și râvnite ”industrii” din țară și din lume, interpretată magistral de unica Maia Morgenstern!

“Uau! E minunat că #selfie69 place atât de mult! Mă bucur că atât de multă lume a văzut filmul”, spune Vlad Logigan. Oamenii se distrează la filmul nostru, râd, aplaudă. #selfie69 are şi o doză generoasă de acțiune foarte bine făcută, iar numărul mare de spectatori arată că e un film bun, altfel decât au văzut în România până acum. Haideți la cinema să vedeți #selfie69!”, adaugă Vlad.

Plină de adrenalină, senzualitate și slang fix pe sufletul tinerilor de la 13 la… 69 de ani,super-comedia #selfie69 înseamnă aproape 2 ore în compania insolitelor personaje care intră în situații hilar de comice, fierbinți și neașteptate! Potrivit mai multor mărturisiri și feedback-uri la ieșirea din sălile de cinema, precum și conform reacților spontane din timpul rulării lungmetrajului, mulți fani ai ”fenomenului Selfie” au deja câteva ”faze” favorite cu iz de ”guilty pleasures”!

Astfel, mulți au râs în hohote la scenele savuroase în care actori consacrați precum Răzvan Vasilescu sau Dorina Chiriac reușesc fiecare separat câte o interpretare memorabiă! De altfel, mulți spectatori au reținut anumite replici din dialogurile personajelor, transformându-le deja în expresii în găștile lor de prieteni.

Nu în ultimul rând, publicului i-a plăcut sound-track-ul filmului, care îmbină evergreen-uri internaționale pop-rock cu noi super-piese românești marca HaHaHa Productions. Smiley face, ca de obicei, o treabă minunată, iar ”revelația” lui pentru fanii săi și ai ”Generației #elfie” este vocea hipnotică a lui Jazzie J., al cărei single Caut bărbat! amplifică muzical o înlănțuire de scene cheie, aducând o plus-valoare emoțională celui mai așteptat film al anului, #selfie69!

Trailerul filmului: Facebook link | YouTube link

Ce spun vedetele despre #selfie69 (https://goo.gl/psRgQI)

Fotografii din film, aici. (credit foto: Adi Marineci)

#selfie69. It’s a fucking love story

Indecent de romantic și feelingos de sexy, #selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 și va fi lansat în cinematografe în 16

septembrie, distribuit de ZAZU Film.

După aventura din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea… Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei grații bune și nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma unui pariu total ”prăjit”, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în trei zile?! Așa că, plecate-de-acasă, atât la propriu cât și la figurat, ele caută cu înverșunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii și tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau!

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. #selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.

Bianca Gurzu
Bianca Gurzu
Bianca mă numesc și îmi place să privesc. Sunt boboc la FCRP și nou venită în “The IQool Team”. Imprevizibilă, caraghioasă și prietenoasă - doar trei cuvinte despre mine, destul cât să îți dai seama că nu sunt "în toate mințile". Multe s-ar putea zice, dar mi s-a zis să nu depășesc cinci rânduri. Iubesc oamenii și într-adevăr îmi place să cunosc lucruri noi, chiar dacă sună clișeic.
RELATED ARTICLES

Most Popular