selfie arm

Te-ai plictisit de banalele selfie-uri în care pari singur? Ai folosit un selfie stick dar nu arată tocmai bine apariția un băț în poză?

Ei bine, pentru tine s-a inventat Selfie Arm, un selfie stick în formă de braț uman care duce singurătatea la un alt nivel. Pentru că este construit în așa fel încât în poze să apară brațul, dispozitivul dă iluzia de companie.

selfie arm

Fascinați de nevoia utilizatorilor de internet de a se poza în selfie-uri, artiștii Aric Snee și Justin Crowe au inventat Selfie Arm, varianta pentru cei singuri a selfie stick-ului.

selfie arm 2

Braţul de selfie arată întocmai ca unul uman, doar că la unul din capete poate i se poate atașa un telefon pentru poze. Plecând de la ideea că tehnologia provoacă nevoia de socializare şi de conectare, artiștii au creat acest dispozitiv ca o replică la fenomenul Selfie Stick și la necesitatea de validare personală pe net.

selfie arm

Soluția sarcastică vine ca un răspuns la nevoia oamenilor de a nu părea singuri în fotografiile pe care și le fac singuri.

Din păcate, selfie arm-ul nu este (încă) de vânzare. Cei de doi artiști declară că Selfie Arm este un prototip și  susțin că vor  crea 10 astfel de braţe de selfie, care vor fi vândute la licitaţie.

Inițiativa pare interesantă, iar cel mai probabil până la sfârșitul anului vom vedea o mișcare de “camuflare” a selfie stick-urilor cu tot felul de ornamente și brațe care mai de care mai dubioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here