Criticul Marina Constantinescu, director artistic şi selecţioner al Festivalului Naţional de Teatru, va anunța selecţia oficială a celei de-a 27-a ediţii, miercuri, 5 iulie 2017, de la ora 12.00, în sistem live streaming pe noul site al festivalului, www.fnt.ro.

Realizată pentru al doilea an consecutiv, transmisiunea video în direct pe site-ul www.fnt.ro este prima ușă deschisă către spectacolele pe care le veți putea vedea între 20 și 30 octombrie 2017 pe scenele bucureștene, în cadrul ediției cu numărul 27. Selecționerul Marina Constantinescu va prezenta pe scurt fiecare spectacol din selecție în transmisiunea realizată de la sediul UNITER special pentru publicul din România și din întreaga lume.

Noul www.fnt.ro, adaptat pentru desktop, smartphone sau tabletă, este surpriza care vă așteaptă pe 5 iulie. Cu o grafică total schimbată, cu o structură mai simplă și mai eficientă, în acord cu ultimele evoluții ale tehnologiei, site-ul oficial al festivalului va avea conținut bogat în fiecare săptămână, prezentându-vă știri, comunicate de presă, interviuri, reportaje, galerii foto și video. Îi veți putea întâlni aici pe creatorii spectacolelor, veți putea vedea programul și veți afla detalii despre toate evenimentele din festival.

Festivalul Național de Teatru este produs de UNITER, ARCUB şi Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti şi este finanţat de Ministerul Culturii și Identității Naționale şi Primăria Municipiului Bucureşti. Partener: Institutul Cultural Român. BRD – Groupe Société Générale rămâne sponsorul principal al evenimentului, Farmexim fiind unul dintre cei mai importanţi parteneri din acest an.

Cea de-a 27-a ediție îi este dedicată marelui actor Victor Rebengiuc.         

                                                                                      

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here