960152_511865982194042_1491848815_nAgenția The Practice a lansat o nouă etapă a programului de internship cu o durată de aproximativ 3 luni în domenii precum: PR, Social Media și Events.

Internshipul se adresează studenților care sunt în ani terminali sau la master, oferind un stagiu de practică pentru începătorii în Relații Publice, construind o experiență pe care angajatorii o cer în mod curent.

Pentru a-ți crește șansele să fii acceptat, este necesar să nu lucrezi în prezent și să nu uiți să specifici în titlul aplicației care este domeniul (din cele trei) în care vrei să câștigi experiență și pentru care aplici.

Sezonul de internship începe pe 14 iunie, ține până pe 30 august și are două săptămâni de vacanță pe o perioadă ce urmează să fie aleasă împreună cu internii.

Condițiile de selectare sunt:

Studenții interesați trebuie să trimită CV-ul la adresa seasoned@thepractice.ro, împreună cu răspunsul la următoarele teme:

  1. În funcție de domeniul la care aplici (PR, Social Media, Events), realizează o campanie de PR/Social Media/ un eveniment care să aducă notorietate Campionatului Național de Baseball (eveniment național cu o tradiție de peste 20 de ani). Obiectiv: cât mai multe persoane în tribune. Campionatul Național de Baseball Seniori se desfășoară în 2 tururi (iunie, 2013 Roman-septembrie, 2013 Alexandria). Fiecare tur se joacă pe parcursul unui weekend. În România sunt 4 echipe de baseball de seniori: * Royals IGB Suceava * CSS Roman * CS Altletico Alexandria * CS Leaders Călărași Cele 4 echipe se întâlnesc an de an și practică un sport foarte puțin cunoscut în România. De obicei, tribunele sunt goale.
  2. Scrie un text de maxim 400 de cuvinte despre un brand pe care îl apreciezi foarte mult. Așteptăm să ne povestești de ce apreciezi brandul ales, ce lucruri din comunicarea brandului ți-au atras atenția în mod deosebit, poate chiar și o campanie pe care o consideri reușită realizată pentru brandul propus. Textul trebuie să fie structurat logic, concis, redactat într-o manieră originală.

Studenții trebuie să rezolve aceste teme în funcție de domeniul pe care l-au ales (și nu au uitat să-l scrie în titul mailului). Data limită de aplicare este 7 iunie ora 23:59.

O parte dintre aspiranți vor fi invitați la interviuri, dintre aceștia urmând să fie selectați cei 3 norocoși. Fiecare intern va primi un premiu surpriză, cel mai receptiv și îndrăzneț va fi recompensat cu un incentive financiar.

 

Redactor: Alexandra – Georgiana Andrei

Sursă fotografie: http://www.facebook.com/ThePracticeRomania

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here