Trupa bucureșteană de teatru independent Artonic, revine pe scenă pentru a susține primul spectacol al acestei toamne. Spectacolul se numește „Fermoare, nasturi și capse” și va avea loc în seara de marți, 17 octombrie 2017, de la ora 19.30, la Sala Dalles din București.

„Fermoare, nasturi și capse” este o dramă cu accente comice, care vorbește despre durerea din spatele râsetelor. Paul, Cris, Ana și Eugen sunt prieteni din adolescență. Paul și Cris o iubesc în felul lor pe Ana, iar Eugen e iubitul ei. Când Eugen dispare în mod inexplicabil, cei trei prieteni se simt vinovați, se suspectează unul pe celălalt, iar prietenia lor se zdruncină… Nu mai pot avea încredere unul în altul, inventează teme și subiecte ridicole pentru a se apăra și ataca. E multă dramă și comedie în spusele lor. Discuții comice interminabile despre fermoare, capse, nasturi și telefoane, subiecte sterile care maschează incertitudinea, golul din interiorul fiecăruia…  În spatele cuvintelor plutește teama…

„Fermoare, nasturi și capse” este un spectacol în regia Lilianei Cîmpeanu, iar textul este semnat de către Mihai Ignat. Din distribuție fac parte: Carmen-Magdalena Sascău, Cristian Constantinescu și Radu Catană.

Suport artistic: 25 de lei/ 15 lei – studenți; rezervări la: 0746 118 037.

Cine sunt Artonicii

Artonic este o trupă bucureșteană de teatru independent, formată dintr-o echipă de profesioniști – iubitori de artă, oameni și scenă, un nucleu plin de tonus și entuziasm. Cu un nou nume și o nouă identitate vizuală din 2017, Artonic își are originile încă din 2004, an în care Liliana Cîmpeanu, fondator al proiectului și actual regizor a pus în scenă primul spectacol, „De veghe în lanul de secară”. Registrul abordat este unul complex, de la dramă la comedie, mesajul fiecărei montări fiind unul plin de substanță. Scenariile pieselor sunt în special contemporane, inspirate de realitatea curentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here