Seară de film 02 // The Royal Tenenbaums de Wes Anderson

Grădina Floreasca prezintă
Seara de film 02 / The Royal Tenenbaums
21 iulie 2015, ora 21:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Dacă v-au plăcut filme precum Grand Hotel Budapest și Moonrise Kingdom cu siguranță vă va încânta cea de-a doua seară de film organizată de Grădina Floreasca. Stilul inteligent și rafinat al regizorului Wes Anderson va contura povestea tragi-comică a familiei Tenenbaum cu un tip de umor aparte.

Acesta vine cumva ca o parodie a filmului clasic de familie în care totul este mereu perfect și se termină cu bine.

Seara de film este un nou concept creat de Grădina Floreasca pentru cinefilii cu dor de aer proaspăt, care au ocazia să vizioneze la iarbă verde un film bun în compania pretenilor. Cu filme cult, cool sau culturale, premiate la festivaluri de film din străinătate sau din România, Grădina Floreasca propune prin aceste seri de film o alternativă plină de verdeață la clasica ieșire la film, adăugând la mix atmosfera serenă de pe marginea piscinei, un pahar de vin bun, o apetisantă cină sau un desert plin de șarm.

Grădina Floreasca a fost deschisă în 2014 pe spațiul cu tradiție al Patinoarului Floreasca, oferind o oază de relaxare în tumultul orașului, departe de griji și de aglomerație. Cu grădină, terasă, restaurant și piscină, Grădina Floreasca este localizată pe strada Mircea Eliade nr. 16, la umbra copacilor din inima parcului cu același nume.

The Royal Tenenbaums de Wes Anderson
SINOPSIS 

Royal Tenenbaum și soția lui au avut trei copii și apoi s-au despărțit. Chas a început să cumpere bunuri imobiliare încă din primii ani ai adolescenței, părând să fie înzestrat de la natură cu un talent deosebit în finanțe internaționale. Margot era scriitoare, primind încă din clasa a IX-a o donație Braverman în valoare de 50.000 de dolari. Richie era jucător de tenis la juniori și câștigase Campionatele Naționale trei ani la rând. De fapt amintirea strălucirii tinerilor Tenenbaum a fost ștearsă de două decenii de trădări, eșecuri și dezastre. Mare parte a vinei se consideră că o purta tatăl lor. “O FAMILIE GENIALA” relatează povestea reunirii neașteptate, într-o iarna a familiei.

Premii:

Premiile Oscar 2002

Nominalizat la categoria „Cel mai bun scenariu original” – Owen Wilson și Wes Anderson

Premiile Globul de Aur 2002

Categoria „Globul de Aur pentru cel mai bun actor (comedie/muzical)” – Gene Hackman

Premiile Berlin 2002

Nominalizat la categoria „Ursul de Aur” – Wes Anderson

Regizor: Wes Anderson

Scenariști: Wes Anderson, Owen Wilson

Producție: 2001, SUA, Touchstone Pictures

Genul: Comedie / Drama

Distribuție: Gene Hackman, Anjelica Huston, Bill Murray, Gwyneth Paltrow, Ben Stiller, Luke Wilson, Owen Wilson, Danny Glover

Durata: 109 minute

INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0740.250.360 
Gradina Floreasca / Seara de film 02

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here