Seară de film 04 // Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?

0
132

Grădina Floreasca prezintă Seara de film 04 / Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?
4 august 2015, ora 21:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? este o comedie care ne va destinde și ne va face să râdem datorită umorului tipic franțuzesc. Deși abordează o temă destul de sensibilă, totul este prezentat sub o forma de amuzament și întâmplări haioase. Un film care merită văzut alături de toata familia sau cu prietenii.

Seara de film este un nou concept creat de Grădina Floreasca pentru cinefilii cu dor de aer proaspăt, care au ocazia să vizioneze la iarbă verde un film bun în compania pretenilor. Cu filme cult, cool sau culturale, premiate la festivaluri de film din străinătate sau din România, Grădina Floreasca propune prin aceste seri de film o alternativă plină de verdeață la clasica ieșire la film, adăugând la mix atmosfera serenă de pe marginea piscinei, un pahar de vin bun, o apetisantă cină sau un desert plin de șarm.

SINOPSIS

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?

„Claude şi Marie Verneuil, un cuplu francez din clasa de mijloc, au patru fete frumoase. Trei dintre ele – Isabelle, Odile si Ségolène – se căsătoresc cu bărbați care nu sunt francezi: unul este arab, unul este evreu, iar cel de-al treilea chinez. Când Laure, cea de-a patra fiica, anunță că se va căsatori cu Charles, cetățean francez catolic, Marie și Claude sunt extrem de încântați. Charles va intra în familie și vor face o nuntă tradițională franceză. Laure omite însă, să le spună părinților ei un detaliu foarte important: acela că Charles este din Senegal. La aflarea veștii Marie cade în depresie, iar Claude încearcă să saboteze nunta și tatăl mirelui să se răzbune pe coloniștii francezi!”

Titlul original: Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?

Titlul în limba română: Cu ce ți-am greșit noi, Doamne?

Regia: Philippe de Chauveron

Distribuţia: Noom Diawara, Julia Piaton, Frédéric Chau, Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan

Distribuitor: Odeon Cineplex

Producție: 2014, TF1 Droits Audiovisuels, Franța
Genul: Comedie
Durata: 97 minute

INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0740.250.360 
Gradina Floreasca / Seara de film 04

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.