Seara de astrologie, joi, 18 februarie, ora 19:00 @Ceainăria La un Ceai

0
169

Seara de astrologie este genul de întâlnire în care ne propunem să strângem informații importante despre acea ordine a lumii care generează înțelegere, echilibru și claritate. Ne întâlnim lunar ca să aflăm ce zile sunt magice, cum să depășim dificultățile propuse de planetele în retrograd sau cum să plantăm iubire în zilele cu aspecte puternice, previziunile pe întreaga lună și deschiderile, importanța adusă de aspecte și ce efect pot avea în viața fiecăruia.

Înscrieri la 0734 195 395
Donație sugerată: 15 lei

Fiecare seară de astrologie este și o întalnire pentru lucrul conștient așa că astrologul propune jocuri sau teme de dialog, menite să activeze grupul spre conștientizare psihologică asupra unor subiecte precum: identitatea personală, puterile personale, tipurile de relații pe care le construim, drumul în viață, depăsirea momentelor cu energie joasă, compatibilități, ridicarea energiei etc.

„Prima mea iubire mi-a răscolit sufletul într-atât încât am început să mă întreb: oare există, undeva în Univers, o planetă a iubirii eterne?! Astfel am pornit în cautarea ei. Iar drumul m-a adus aici. Am descoperit mai multe planete, zeci de asteroizi și sute de stele! Și în continuare cred că există acea planetă, că ea este aici pe Pământ… și oriunde, acolo unde femininul se armonizează cu masculinul continuu, de milenii. Te invit să le descoperi și tu și să te armonizezi cu acest suflu special, al stelelor, al planetelor, asteroizilor, al Universului, al iubirii. În fiecare lună am să te antrenez, am să îți dau teme pentru acasă și îți voi prezenta ambianța lunii iulie, cu aspectele cele mai frumoase, subtile și benefice pe care le poți fructifica pana la urmatoarea noastra intalnire.” Maria Sârbu, astrolog

Vă așteptăm cu inima deschisă pentru cunoaștere și înțelegere! Nu ezitați să aduceți un prieten interesat!

* Participarea la atelier se face pe baza unei donații sugerate de 15 ron, iar toate fondurile sunt direcționate către astrologul care susține atelierul.

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, IQool, Teen Press, Mama pe Toc, Ro Events

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/466837336857004/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.