Seara de astrologie, joi, 14 ianuarie ora 19:00

0
79

Seara de astrologie este genul de intalnire in care ne propunem sa strangem informatii importante despre acea ordine a lumii care genereaza intelegere, echilibru si claritate. Ne intalnim lunar ca sa aflam ce zile sunt magice, cum sa depasim dificultatile propuse de planetele in retrograd sau cum sa plantam iubire in zilele cu aspecte puternice, previziunile pe intreaga luna si deschiderile, importanta adusa de aspecte si ce efect pot in viata fiecaruia.

Inscrieri la 0734 195 395
Donatie sugerata: 15 lei 

Unde? Ceainăria La un Ceai (strada Luigi Cazzavillan nr. 25)

Fiecare seara de astrologie este si o intalnire pentru lucrul constient asa ca astrologul propune jocuri sau teme de dialog menite sa activeze grupul spre constientizare psihologica asupra unor subiecte precum identitatea personala, puterile personale, tipurile de relatii pe care le construim, drumul in viata, depasirea momentelor cu energie joasa, compatibilitati, ridicarea energiei etc.

„Prima mea iubire mi-a rascolit sufletul intr-atat incat am inceput sa ma intreb: oare exista, undeva in Univers, o planeta a iubirii eterne?! Astfel am pornit in cautarea ei. Iar drumul m-a adus aici. Am descoperit mai multe planete, zeci de asteroizi si sute de stele! Si in continuare cred ca exista acea planeta, ca ea este aici pe Pamant… si oriunde, acolo unde femininul se armonizeaza cu masculinul continuu, de milenii. Te invit sa le descoperi si tu si sa te armonizezi cu acest suflu special, al stelelor, al planetelor, asteroizilor, al Universului, al iubirii. In fiecare luna am sa te antrenez, am sa iti dau teme pentru acasa si iti voi prezenta ambianta lunii iulie, cu aspectele cele mai frumoase, subtile si benefice pe care le poti fructifica pana la urmatoarea noastra intalnire.” Maria Sarbu, astrolog

Va asteptam cu inima deschisa pentru cunoastere si intelegere! Nu ezitati sa aduceti un prieten interesat! * Participarea la atelier se face pe baza unei donatii sugerate de 15 ron iar toate fondurile sunt directionate catre astrologul care sustine atelierul.

Un eveniment susținut de Radio România Cultural

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.