duminică, aprilie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipSe deschide BarberShop by Neagu Marius

Se deschide BarberShop by Neagu Marius

Vino să vezi cum arată o frizerie relaxată!

Vă invităm luni 22 februarie, orele 19:00, în centrul orașului București, la 3 minute de Piața Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr. 14 la deschiderea oficială.

BarberShop By Neagu Marius este un concept de salon de înfrumusețare destinat exclusiv bărbaților și are ca scop prestarea serviciilor de întreținere a părului și a bărbii.

Domnii nu își mai doresc să meargă în saloane unisex care miros a chimicale de permanent și ojă, ci își doresc spații special dedicate masculinității. BarberShop by Neagu Marius vine în întâmpinarea acestor nevoi ale bărbaților punându-le la dispoziție un loc intim unde se pot relaxa în timp ce sunt serviți cu ceva de băut și au parte de o tunsoare făcută cu simț de răspundere.

Fondatorul frizeriei Neagu Marius a readus în frizerie culoarea timpurilor trecute cu ajutorul a doua scaune de frizerie vechi de 40 ani și a creat o atmosferă specială prietenească în care se desfășoară activitatea pe parcursul zilei.

Conceptul BarberShop by Neagu Marius a pornit de la clasicul frizeriilor de altă dată și a devenit în scurt timp un loc cool în care bărbații nu vin doar să se tundă și să fie aranjati ci și să socializeze.

Atunci când ieși din frizerie cu o tunsoare perfectă pentru fizionomia ta, nu te poți abține să nu fii mai îndrăzneț. Așa că data viitoare când ești în Piața Victoriei oprește-te la BarberShop by Neagu Marius. O să fii fericit că ai făcut-o!

Dress code: edgy style

RELATED ARTICLES

Most Popular