Îţi doreşti să cunoşti oameni noi, să îţi măreşti cercul profesional, să îţi dezvolţi aptitudinile organizatorice şi să faci parte dintr-o echipă interdisciplinară? Dacă răspunsul este afirmativ, Institutul Aspen România are o provocare pentru tine.

Institutul Aspen Romania oferă oportunităţi de voluntariat în cadrul evenimentului Bucharest Forum Energy 2014, care va avea loc în data de 4-5 Iunie, la Palatul Parlamentului. Aceasta este cea de-a doua ediţie a evenimentului Bucharest Forum Energy, organizat de Institutul Aspen România, în colaborare cu Guvernul Romaniei – Departamentul pentru Energie şi cu sprijinul Exxon Mobil, Petrom, Maldon&Wat, GMF – Black Sea Trust for Regional Cooperation şi Comitetul Naţional pentru Dezvoltare.

Bucharest Forum Energy urmăreşte oferirea unui spațiu de dezbatere și schimb de idei pentru decidenții din sectoarele public și privat, din Europa de Sud-Est, din regiunea Mării Negre, a Mediteranei de Est, din Caucaz și din Asia Centrală. Forum-ul va fi un mix de sesiuni plenare şi dezbateri, care vor acoperi o gamă largă de subiecte: cooperarea transatlantică pentru securitatea energetică, prospecțiunile în domeniului petrolului și al gazelor, provocările și impactul asupa pieței de gaze din regiunea Mării Negre și rolul dezvoltării infrastructurii, tehnologiilor și cercetării, noile surse de energie.

Evenimentul se va desfăşura pe durata a două zile, iar participarea presupune o prezenţă minimă fie pe parcursul unei zile complete (07:00 – 19:00), fie pe parcursul a doua jumătăţi de zi. Candidaţii selectaţi vor lua parte la scurte sesiuni de informare, în zilele premergătoare evenimentului.

Sarcinile de lucru constau în  primirea oaspeţilor, asistenţă în organizarea materialelor pentru eveniment, înregistrarea participanţilor, asistenţă şi suport logistic pe durata sesiunilor.

Cerinţe :

  • cunoştinţe avansate de limba engleză;

 

  • abilitatea de a lucra într-un mediu international;

 

  • abilităţi excelente de planificare şi organizare a timpului;

 

  • experienţă în organizarea de evenimente şi conferinţe;

 

  • interes faţă de problemele actuale legate de domeniul energetic reprezintă un avantaj.

 

Pentru a aplica, trimiteţi un scurt paragraf (aprox. 300 de cuvinte) în care să vă prezentaţi motivaţia de a vă alătura echipei Bucharest Forum Energy, precum şi o copie a CV-ul, către Ştefania Cioroba, la stefania.cioroba@aspeninstitute.ro. Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 25.05.2014.

Bucharest Energy Forum