Institutul SAE București anunță NewTalent 2014, proiect menit să investească în tinerii interesați de ingineria audio. Prin acest proiect încurajăm și promovăm creativitatea, talentul și motivarea tuturor celor care își doresc să se perfectioneze obținând, la finalul cursului, Diploma SAE în Inginerie Audio. În cadrul proiectului, SAE București va acorda trei burse de studiu primilor finaliști din cadrul competiției. Câștigatorii vor beneficia de o reducere de 30%, 20% respectiv 10% din valoarea cursurilor. Pentru mai multe informații despre termenii și condițiile de participare vă rugăm să accesați site-ul bucharest.sae.edu. De asemenea, puteți vizita Institutul SAE în cadrul următorului eveniment adresat publicului – Zilele Porților Deschide, programat pentru data de 12 aprilie 2014.

1390644_592429447486535_1873390164_n

Cursul de inginerie audio oferă studenților o gamă largă de cunoștințe și este realizat astfel încât să califice viitorii profesioniști din industria audio. Cursurile practice realizate în studio sunt completate de informații teoretice, oferind astfel cursanților un cadru complet dezvoltării profesionale. Durata programului este de un an, cursurile fiind susținute de specialiști din domeniul ingineriei audio. Mai multe detalii despre curs, dar și despre oportunitățile de carieră pe care le oferă acesta, puteți găsi pe site-ul SAE – http://goo.gl/7o3M4l

Astăzi, mai mult ca oricând, o bază teoretică solidă, practică, dar și dezvoltarea creativității reprezintă cele mai importante avantaje competitive în industria muzicală. Aceste calități constituie punctele noastre forte și doar câteva dintre motivele pentru care tot mai mulți cursanți aleg să studieze la Institutul SAE. Oferim tehnici inovative, echipamente ultramoderne și o curriculă permanent adaptată, iar calificările noastre beneficiază de recunoaștere internațională, SAE fiind lider mondial în educația multimedia. Toți absolvenții noștri beneficiază de o rețea internațională de networking prin intermediul căreia își pot găsi un job în domeniu.” (Raluca Iosif, Campus Manager SAE București.

SAE International

Institutul SAE a fost înființat sub denumirea „The School of Audio Engineering” în octombrie

1976 de către producătorul Tom Misner. Acesta este momentul în care ia naștere prima curriculă de inginerie audio, îmbinând într-un mod armonios practica și teoria. Sistemul educațional promovat prin intermediul institutelor SAE este unic în lume și a dezvoltat, de-a lungul timpului,

diviziuni precum live sound, producție de film, animație și game design, având în 2014 o rețea mondială care cuprinde peste 50 de campusuri. În prezent, Institutul SAE este lider mondial în domeniul învățământului multimedia și se mândrește cu cele mai avansate echipamente și facilități puse la dispoziția cursanților.

SAE București

Institutul SAE Bucuresti a fost inaugurat în august 2011 și în prezent pregătește cea de-a cincea generație de ingineri de sunet. Oferta educațională este alcătuită din două cursuri de un an cu specializare în Diplomă în Inginerie Audio și Diplomă în Animație 3D și Game Design, dar și din cursuri scurte focalizate pe tematici specifice atât sectorului creative, cât și celui profesional. În plus, față de cursurile de Diplomă și cele scurte, Institutul SAE București organizează workshopuri și ateliere gratuite, adresate tuturor celor pasionați de un anumit domeniu din curricula SAE. Începând cu mai 2014, Institutul SAE va introduce burse de studiu, destinate celor mai talentați și motivați aplicanți.