Webstock

Vineri, 29 septembrie, va începe Webstock 2017 București, mega-evenimentul în care vor fi dezbătute teme precum social-media, blogging, marketing și tot ceea ce ține de ultimele tehnologii.

Cred că aproape toți pasionații  de blogging, social media, marketing au auzit de evenimentul ce se va ține la București și vreau să precizez că e unul ce nu ar trebui ratat de pasionați. Este cel mai mare eveniment de social media din România, ce reunește pasionații de mediul online și are ca subiecte ultimele tendinte din social media.

Printre speakeri se numără Matei Dima (Bromania), Lucian Mândruță, Vali Petcu (zoso), Ciprian Susanu,  Alin Preda, Cristina Băzăban, Robert Katai și lista continuă cu multe alte nume destul de cunoscute în online.

Va ține o zi întreagă, cuprinde pauză de prânz, de cafea, de discuții și multe altele, deci nu va fi neapărat timp pentru a vă plictisi. Și pe lângă asta, ați avea și ocazia să îi întâlniți pe cei pe care-i urmăriți pe Facebook, Instagram și multe alte locuri și de la care mai invățați una-alta.

Evenimentul desfășurat în capitală va avea loc vinerea aceasta, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și va fi organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone. Cea mai mare parte va cuprinde conferințele Webstock 2017 București, cu întălniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare și vor aduce în prim-plan tehnologiile cele mai moderne din domeniu.

Evenimentul e dedicat unei categorii destul de mari de oameni, printre care marketeri, bloggeri, vloggeri, influenceri, instagram-eri, specialisti PR, consultanți social media și așa mai departe.
Referitor la Webstock Awards, acestea  vor premia cele mai bune proiecte realizate în România  la nivel de social media și online.

Încrierile pentru bloggeri s-au terminat, însă știu că există posibilitatea de a participa la eveniment prin achitarea unei taxe de participare de 200 ron + tva. Puteți intra pe site-ul lor pentru mai multe detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here