Pe 24 iulie începe Târgul Sporturilor și Activităților Recreative și de Dezvoltare Personală, eveniment organizat de către site-ul de educație și parentingwww.smartandhappychild.ro și Asociația Educație pentru Leadership: www.ed4lead.ro. Evenimentul va avea loc în Parcul Tineretului din Capitală, la intrarea de la Șincai.

Vineri, 24 iulie, este ziua dedicată dezvoltării personale. În acest sens, companiile participante vor organiza numeroase ateliere dedicate copiilor. De exemplu, cei de la Orășelul Cunoașterii vor organiza vineri între orele 10-12, 17-19, atelierul Magia Apelor (acest atelier va fi susținut și sâmbătă și duminică, orele 10-12, 17-19). Reprezentanții Orășelului Cunoașterii vor pune la bătaie și 10 premii: 10 intrări all-day la orășel. Mai mult decât atât, la standul Orășelului Cunoașterii veți găsi câteva dintre jocurile existente în orășel și le puteți încerca gratuit.

Tot vineri, vor fi în parc și cei de la Sarida Family Club care vor susține ateliere de decupaj și colorat pe parcursul întregii zile. Și ei au de oferit premii participanților la eveniment: 10 intrări gratuite la Salină.

Asociația Psiart nu putea lipsi de la acest eveniment.  Vă așteaptă vineri, sâmbătă și duminică, la standul lor pentru a participa la o distracție pe cinste: războiul cu apă și la jocurile copilăriei.

Vom avea parte în cadrul târgului și de ateliere de bune maniere și ateliere de imagine personală susținute de către Ștefania Miret de la Asociația Manieres. Atelierele sunt gratuite și vor avea loc pe 24 iulie, primul atelier la 10:00 dimineața, urmând apoi încă o serie de ateliere începând cu orele 17:00 (între orele: 17:00 și 19:30, sesiunea are în jur de 45 de minute).

Școala de vorbire a spus și ea da acestui eveniment. Pe 24 iulie, cei de la Școala de Vorbire vor susține două ateliere extrem de interesante. Este vorba despre un atelier de voice acting pentru copii, în cadrul căruia micuții vor putea experimenta vorbirea la microfon și vor putea înregistra o reclamă, o scurtă poveste sau un scenariu de desen animat și cu un atelier de Reader’s children theatre.

Și Acvamania va fi alături de noi la eveniment. La standul lor vă puteți înscrie la Școala Piraților.

Sâmbătă va avea loc deschiderea oficială a evenimentului în cadrul căruia vor vorbi organizatorii și partenerii târgului, iar apoi va avea loc startul la Crosul Copiilor și la Crosul Familiilor. Cei care nu au apucat să se înscrie o pot face și înainte de eveniment la masa organizatorilor.

La ora 11:00, vom avea parte și de câteva demo-uri de arte marțiale, unul dintre acestea fiind susținute de către micuții luptători de la Invictus București, club condus de către campioana mondială la Jujitsu Cătălina Mihalache și Mihail Ioniță.

Tot sâmbătă, va avea loc și competiția de dans: Magic Dance. În cadrul acestei compețitii s-au înscris cluburi precum: Instinct Dance, Elite Dance, Nicoleta Ghiță & Toto, Royal Danse, Latin Dance România, Dance Planet și Studio Dance Theatre-Ballet. Tinerii de la Școala de Vară Ciocănești vor pune și ei în scenă dansuri indiene și breakdance. Tot ei vor avea în cadrul evenimentului și momente muzicale. În plus, avem onoarea ca această competiție să fie deschisă de către Anca Raluca Niță și Atonia Teișanu. Ele vor face un demo de Fetno. Apoi, Anca Raluca Niță, cea care este și președinta juriului acestei competiții, va pune în scenă și un dans contemporan extrem de apreciat de către iubitorii acestui stil.

Pe 25 iulie, începând cu orele 13:00, vom avea parte de un moment de gătit în aer liber susținut de chef Geta Ciocarlan de la Bistro Le Oac Oac. Ea va prepara salată de cozi de raci și cremă de brânză cu trufe. Toți participanții la acest show vor avea ocazia să deguste gratuit aceste preparate.

La orele 14:30, va avea loc un moment de Kangoo Jumps oferit de Ana Otvoș și Nicoleta Ene de la Vikings Gym.

La orele 15:00 se vor afla câștigătorii competiției Magic Dance.

Sâmbătă și duminică vor fi alături de noi și cei de la Funny Land. Aceștia vor susține ateliere de pictură pe forme de ipsos. În plus, cei de la Funnyland pun la bătaie și două vouchere all-day  la Clubul de vară.

Și pe 25 iulie îi vom avea alături de noi pe cei de la Orășelul Cunoașterii cu atelierele Magia Apei. Tot între orele 10-12, 17-19. Și duminică îi veți găsi în parc în același interval orar.

Cei de la Psiart vor fi prezenți și ei și sâmbătă și duminică la eveniment cu Războiul cu Apă și Jocurile Copilăriei.

Duminică îi vom avea alături de noi pe cei de la Patrula Călare a Municipiului București ce vor veni la târg cu șase cai și trei câini. Micuții participanți vor avea ocazia să călărească gratuit. Aceștia vor oferi copiilor și 200 de mingi ce au fost cumpărate din banii angajaților.

Tot duminică, vor avea loc și ateliere de dezvoltare a inteligenței emoționale susținute de coach-ul Florina Zaharia. Participanții la aceste ateliere vor primi și Diplome de Valoare în urma atelierului Tehnica Lotus.

Bookblog vor avea un colț de lectură în cadrul evenimentului, iar cei care vor dori să citească vor putea să împrute cărți de la acest stand.

Duminică, orele 16:00, va avea loc Tombola Distracției.

Eveniment organizat de Smart and Happy Child (www.smartandhappychild.ro) și Ed4LEAD(www.ed4lead.ro).

Eveniment susținut de Itsy Bitsy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here