Se apropie Prime QUEST

  0
  158

  Te pasionează relațiile publice și vrei să afli cum e să faci față provocărilor dintr-o agenție din domeniu? Ai simțul orientării în spațiu și te descurci sub presiune? Dacă răspunsurile la aceste întrebări sunt pozitive și, în plus, vrei să te și distrezi, Prime România îți va da ocazia să experiementezi toate acestea pe 26 aprilie, la Prime Quest.

  Timp de 6 ore, 15 concurenți se vor întrece într-o cursă contra cronometru ca să ajungă primii la sediile agențiilor de PR. Ca să te numeri printre cei 15 participanți, trebuie să te înscrii până pe 22 aprilie, orele 23.59, trimițând un email la quest@primeromania.ro care să conțină răspunsul la întrebarea: ”Pentru noi, job-ul perfect are papuci roz pufoși și căpșuni cu ciocolată pe birou… Tu cum îți imaginezi job-ul perfect?”.

  Cei 15 norocoși vor străbate un traseu cu probe și indicii, care vor conduce spre mai multe sedii ale agențiilor de PR. Primul care va reuși să rezolve brief-urile și să ajungă la destinație, va câștiga un internship, plus participarea la Gala Prime, unde va primi aplauzele și premiile de rigoare.

  PRIME România este singura asociație studențească de relații publice și comunicare din țară. Experiența PRIME înseamnă comunicare strategică, o echipă unită și 16 ani de evenimente pentru studenții pasionați de comunicare.

  Paula Filip

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.