marți, mai 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleSe apropie prima ediție Dare To Speak

Se apropie prima ediție Dare To Speak

Dare to Speak 2016

Do you?

Sindicatul  Studenților  din  Facultatea  de  Cibernetică,  Statistică  și  Informatică Economică (SiSC) anunță începerea proiectului Dare to Speak, eveniment ce va avea loc pe  13,  16,  19 și  25  mai,  la  Academia  de  Studii  Economice  din  București,  la  parterul clădirii Facultății de Cibernetică.

SiSC (www.sisc.ro)  este  prima  organizație studențască  din ASE, fiind înființată  în  1996 și
având  aproximativ  200  de  proiecte  desfășurate  cu  succes  până  în  prezent. Misiunea organizației este de a reprezenta studenții Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică  (C.S.I.E.),  atât  prin  susținerea  intereselor  și  drepturilor  în  raport cu mediul academic, cât și prin crearea de oportunități de dezvoltare profesională și personală.

Aflat la prima ediție, Dare to Speak vă aduce în mijlocul participanților din C.S.I.E. și nu numai, unii dintre cei mai buni speaker profesioniști, din dorința de a îi ajuta pe aceștia să își depășească teama de vorbit în public și să iasă din zona lor de confort pentru a se dezvolta Proiectul constă în 4 zile pline de discursuri și activități diversificate cu concursuri. În urma acestora  participanții  vor  fi  premiați.  Zoia  Zărnescu,  Andrei  Aradits,  Paula  Herlo,  Ionuț Bodonea, Eliza Nițescu și Veronel Guiman te vor invața secretele unui discurs bun, cum să îți controlezi emoțiile, cum să capeți încredere în tine și să te automotivezi. Astfel vei reuși să progresezi pe cale spre succes.

Studenții vor avea posibilitatea să participe la oricare din cele patru ședințe, începând cu orele 18:00, intrarea fiind liberă. De menționat este faptul că niciun participant nu este obligat să ia cuvântul dacă nu dorește, accentul fiind pus pe dorința sa.

Pentru mai multe detalii despre proiect, puteți accesa și urmării pagina de facebook, unde se fac actualizări zilnic: https://www.facebook.com/daretospeak.sisc/

Pentru întrebări și detalii suplimentare vă stau la dispoziție:

Robert Moldoveanu                                  Bogdan Costăchescu

0728561659                                               0721896281

robert.moldoveanu97@gmail.com                 costachescubogdan@gmail.com

Sursă foto: sisc.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular