Se anunță o noapte lungă, plină de filme scurte!

0
317

ShortsUP ne aduce din nou magia nocturnă pe tărâmul proiecțiilor de filme și a cinema-ului livrate în doze mici. Vino și experimenteză șase ore într-o lume de aventură, animații, fantezie sau drame intense, pentru că pe 4 iulie 2015 ShortsUP prezintă cea de-a șaptea ediție Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, întâlnirea celor mai valoroase producţii cinematografice sub 30 de minute. Proiectul ne aduce câteva genuri variate de filme cinematografice, potrivite pentru toate gusturile și șansa de a viziona cele mai apreciate scurtmetraje, premiate la Oscar, Bafta, Sundance, Chicago Film Festival.

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte va avea loc la Pavilionul Central Romexpo, unde, conform organizatorilor, vor fi amenajate două spații simultane de proiecție, cinema interactiv, o instalație multimedia realizată de artiști video, care să antreneze toate categoriile de cinefili. În acest an, maratonul de scurtmetraje se îmbină cu fotografia, muzica și arta video.

De asemenea, ShortsUP ne promite și alte elemente interactive. În cadrul competiției ShortsUP Audience Award, publicul va lua locul juriului și va alege cel mai bun film scurt al serii, printr-o platformă digitală ce va fi pusă la dispoziție 24 de ore, pentru a facilita interacțiunea cu audiența.

Biletele sunt disponibile la prețul de 35 de lei, dacă le achiziționați în perioada 29 mai-14 iunie, 40 de lei între 10 iunie-3 iulie, iar dacă le achiziționați în ziua evenimentului, ele sunt disponibile la prețul de 50 de lei, în limita stocurilor. De asemenea, biletul oferă acces și la alte activități interactive în cadrul festivalului, cum ar fi live cooking și experiențe culinare artizanale.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment, puteți accesa site-ul www.shortsup.ro

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte este organizată în fiecare vară de ShortsUP, numitorul comun al filmelor scurte şi bune din întreaga lume. La ediţia precedentă, evenimentul a adus peste 4000 de cinefili pe pajiştea din Grădina Botanică Bucureşti, pentru un picnic cinematografic nocturn.

Sursă foto: shortsup.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.