„Scuzați, pardon, m-am răzgândit”

0
87

„Scuzați, pardon, m-am răzgândit” – 23 Octombrie 2016, ora 20:00 @ Bucur Pub

„Vorbim pe mess, ne întâlnim pe facebook, ne vedem pe skype, ne despărţim prin sms. Dar dragostea…..”
Frumuseţea s-a născut la ţară; se vede asta prin ochii Maricicăi, o fată simplă din Oltenia, venită la Bucureşti să se facă actriţă.
Piesa este o lecţie plină de umor şi sinceritate pe care personajele noastre, Maricica şi Pictorul, o exersează cu curaj în faţa mulţimii de necunoscuţi. Este o incursiune în pitorescul vieţii la ţară şi un îndemn la a deveni unici, a iubi viața, a lupta pentru ceea ce simţim. O provocare amuzantă de a ne redescoperi.
Regia: Marina Malaia. Distribuție: Luminita Bucur și Oleg Apostol.
Preț bilet 25 lei. Informații și rezervări 0723196376.
Accesul se realizează începând cu ora 18:30, iar rezervările se revendică până la 19.45.

„Soț de vânzare” – 23 Octombrie 2016, ora 16:30 @ Bucur Pub

23-oct-h-16-30

Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de „douăj’ de mii”.
Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?
Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plina de umor și râsete-n cascade!
Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!
Preț bilet: 25 lei. Accesul se poate face începând cu ora 15.00, iar rezervările se revendică până la 16.15. Pentru rezervări și detalii: 0723 196 376.

„Soțul soției mele” – 20 Octombrie 2016, ora 20:00 @ Bucur Pub

20-oct

„Soțul soției mele”, de Miro Gavran – un spectacol de Anca Maria Colteanu.
Cu Darius Daradici, Liviu Cheloiu, Teodora Calagiu / Ana Maria Carablais.
În localitatea Split, se întâmplă ca într-o zi să apară la domiciliul lui Luka (fost marinar, căsătorit cu Eva în prezent),un domn care pretinde că este soțul soției lui Luka. Acesta spune că se numește Tony și încearcă să-l determine pe Luka să renunțe la Eva. Din momentul intrării în scenă a personajului Tony, piesa este structurată într-o cascadă de întâmplări comice, cu răsturnări de situații dinamice și amuzante.
Accesul  se realizează începând cu ora 18.30, iar rezervările se revendică până la 19.45. Informații și rezervări 0723196376. Preț bilet: 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.