Sâmbătă, pe 13 iulie, de la ora 20:00, Grădina Botanică din București vă invită la o serată de scurtmetraje bune la ShortsUP Marele Picnic. Spectatorii vor putea savura unele dintre cele mai apreciate filme, întinși pe iarbă, departe de căldura toropitoare a capitalei.

Poster-Marele-Picnic-SUPScurtmetrajele ce vor fi difuzate pe un ecran gonflabil sunt comedii lejere, romance-uri idilice și fantezii: animația Pe Muchia Destinului (r. Verena Fels, Germania, 2010), comedia franceză Paul Rondin est… Paul Rondin (r. Frédérick Vin, Franța, 2008) și scurtmetrajul Dragoste la prima vedere (r. Michael Davies, Marea Britanie, 2010).

Biletele pentru Marele Picnic pot fi cumpărate în avans de pe MyTicket și Eventim la prețul de 20 de lei. În seara evenimentului, aceastea vor avea prețul de 25 de lei.

Proiecția filmelor va avea loc în sectorul denumit „Grădina Italiană”, iar accesul se face prin Strada Portocalelor, pe lângă Facultatea de Biologie.

Marele Picnic este o idee adusă la viață cu sprijinul Universităţii din București și a Grădinii Botanice București.

ShortsUP este un proiect generat de ORICUM care aduce în atenție cele mai valoroase scurtmetraje din lume. ShortsUP îşi propune, de peste 4 ani, să reinventeze felul în care publicul interacţionează cu filmele de scurtmetraj printr-o platformă de expunere unică, ce îmbină filmul cu alte arte conexe. O selecție extinsă de filme scurte online e disponibilă și pewww.shortsup.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here